Prieteni ai munţilor

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

8 feb.

cop 12-2014Marţi 3 februarie 2015, cuîncepere de la ora 18 la librăria “Semn de Carte” din Reşiţa, “drumeţii” reşiţeni, prieteni ai munţilor, s-au întâlnit pentru a redeschide,  deja tradiţionalele, seri de prezentări  foto video.

Într-o ambianţă destinsă, prietenească,  încălzită de ţuica fiartă şi afinata de Gărâna, pe care numai la librăria  Semn de Carte o poţi găsi, col.(r) Popoviciu Gheorghe a dat starul acestor   activităţi prezentând  mai multe realizări video  din drumeţiile anului  2014 dintre care amintim:

*Frumuseţile Cazanelor Dunării, -videoclip realizat în urma unei excursii desfăşurate la jumătatea lunii septembrie 2014  pe  traseul Moldova Nouă, Tri Cule, Dubova, croazieră pe Dunăre -golful Macronia, Dubova şi peştera Ponicova. La reîntoarcere s-a vizitat mânăstirea Macronea, s-a urcat pe Ciucarul Mare de unde am admirat priveliştea încântătore a „Cazanelor”.

*Kirchweih Gărâna 2014-videoclip realizat  în 11 0ctombrie 2014 care prezintă pe lângă frumuseţile zonei şi tradiţiile “pemilor” din banatul de munte.

* Împodobirea pomului pe Arşiţa – videoclip realizat în  duminica ce precede sărbătoarea de Crăciun pe vârful Arşiţa din apropierea Reşiţei, activitate ce a devenit deja tradiţională în grup.

*Ghica 2 ianuarie 2015 -videoclip realizat la o alta activitate tradiţională a grupului, care în acest an a marcat a 30 aniversare şi constă în deplasarea în 2 ianuarie a grupului pe vârful Ghica  unde, grupul marchează trecerea în Noul An . (col.(r) Popoviciu Gheorghe)

4 15 2 3

 

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...