Cafenea/Ceainărie

.

Cafeneaua/Ceainăria librăriei Semn de carte* și-a propus să devină un loc de referintă în oraș, prin promovarea produselor de cea mai bună calitate. Căutăm naturalul, gustul și originalitatea sortimentelor de cafea și ceaiuri, pe care vi le oferim apoi cu mândrie și satisfacție, alături de posibiltatea lecturării volumelor din librărie. Pentru că am reflectat îndelung asupra opțiunilor noastre, vă prezentăm mai jos principalele produse ce stau la baza sortimentelor de băuturi oferite:

.

Gustul de origine al cafelei.

Librăria „Semn de carte*” îți oferă cafeaua de cea mai înaltă clasă, ce provine chiar din patria cafelei – Etiopia. Prăjită de noi şi măcinată tot timpul proaspăt, cafeaua Etiopia Yirgacheffe, o gasiți doar la noi disponibilă delectării atât în băuturi diverse din cafea cât și ambalată pentru acasă. Pentru impresii detaliate legate de calitatea cafelei, acceseaza cu incredere link-ul de mai jos.

.

Ceaiuri cu tradiție.

Când vine vorba de cele mai populare băuturi din lume, ceaiul este al doilea după apa. Din acest motiv am fost foarte atenți la opțiunile noastre când am hotărât să îti oferim ceaiuri cu totul speciale. Astfel, librăria Semn de carte* îți oferă cu bucurie (…și mândrie) ceaiurile familiei Wollenhaupt, cu o tradiție în domeniu de peste 125 de ani. Rețete alese, alcătuite din plante culese de pe 3 continente, te asteaptă să îți răsfeți simțurile.

.

„Jagertee”(ceaiul vânătorului).

„Jagertee” , este o bautură de origine austro-bavareză, revigorantă, pe bază de ceai negru fierbinte și rom tare, special, cu un interesant amestec de plante. Germanii îl cunoscut sub numele “Hutentee”(ceai de cabană). Băutura, astăzi celebră, a fost cunoscută încă din Secolul XIX de către tăietorii de lemne și vânătorii care în nopțile reci de iarnă turnau în ceaiul fierbinte un strop de băutură alcoolică, pentru a se proteja împotriva frigului. Ceaiul și-a găsit rapid susţinători, consumându-se astăzi în stațiunile alpine austriece, în zilele reci, pentru a pune sângele în mișcare și a crea bună dispoziție.

.

Vezi fotografii din cafenea »