Descriere

Cadrul Metarsis pentru artă și cultură

Librăria Semn de carte* face parte din proiectul Metarsis ce vizează activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană. Argumentul motivant ce a stat la baza acestei inițiative este ambiția noastră de a stimula cultural societatea locului, aflată intr-o letargie cultural-artistică, nu numai pardonabilă ba chiar argumentată. Mult prea ocupați cu utilul cotidian, renunțăm sa fim interesați, renunțăm să devenim inspirați și in cele din urmă renunțăm să fim interesanți. Librăria Semn de carte* propune un loc în care să ne reidentificăm cultural, un loc în care ne întâlnim, discutăm, formulam idei, citim o carte (și cumpărăm una), vedem un film, privim o expoziție, ne bucuram de muzică, bem ceaiuri  fine, cafea autentică și mai presus de toate ne întoarcem spre cultură. Astfel propunem atât librăria cât și cafeneaua ca Loc de gânduri – fie ele vechi și consacrate, fie mereu noi nediscutate.

.

Principalele activități în cadrul librăriei

Librărie

Semn de carte* îți propune să stai un moment și să te gandești la noua tendință „slow attitude”.  Datorită acesteia,  (mai mult…)

Cafenea

Cafeneaua/Ceainăria librăriei Semn de carte* și-a propus să devină un loc de referintă în oraș, prin promovarea (mai mult…)

Evenimente

Semn de carte* își propune să genereze evenimente culturale. Pe langă lansările și prezentările de carte proprii (mai mult…)


Semn de carte* îți propune să stai un moment și să te gandești la noua tendință „slow attitude”.  Datorită acesteia, hotărăști să-ti acorzi mai mult timp ție și adevăratelor valori umane,  divers conturate in peste 2000 de volume ce cuprind împreună domenii precum