Reșița/Reschitza – 245 ani/ Jahre

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

1 iul.

Expo fotografie veche Lucian DUCA

C360_2016-07-01-13-52-29-672Sâmbătă, 2 iulie 2016, orele 18:00, la Centrul Social „Frédéric Ozanam” al Asociației Caritative „Sfantul Vincentiu de Paul” din Reșița va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie veche, printuri pe pânză canvas. Realizatorul, Lucian DUCA, readuce în memoria colectivă o parte din patrimoniul imobil social, cultural, ecumenic și industrial al orașului de pe Bârzava, file de istorie ce stau mărturie a valorilor bănățene mărturisite întregii lumi. „Fără de ele orice cultură şi civilizaţie se află în pericol de moarte”, spunea părintele Nicolae Delarohia- Steinhardt.

Momentul artistic va fi asigurat de Ansamblul „Banater Bergland“, corul „Franz Stürmer“ și echipa de dansuri populare germane „Enzian“.

Programul face parte din evenimentul amplu dedicat urbei, la aniversare: Reșița/Reschitza – 245 ani/ Jahre.

2. Juli 2016, 18:00 Uhr, „Frédéric Ozanam“-Sozialzentrum Reschitza:

Projekt „Reșița/Reschitza – 245 Jahre“: Alte-Ansichtskarten- Ausstellung Lucian Duca. Mit Beteiligung des „Banater Bergland“-Musikensembles, des „Franz Stürmer“-Chors und der deutschen „Enzian“-Volkstanzgruppe, alle aus Reschitza.

Eveniment organizat de Forumul Democratic al Germanilor din Banatul Montan, Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița în parteneriat cu Societatea pentru Cultură ”Metarsis”-activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană și librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...