Asta e căciula mea!

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

22 feb.

 

asta e caciula meaCu drag, de Dragobete.

“Cu căciulile pe frunte/ Stăm de veacuri, ca un munte/ În curbura arcului Carpați/ Asta e căciula mea/  Şi o port cum se purta/ Că-i obicei din daci lăsat.”

Miercuri, 24 februarie 2016, orele 17:00, vă așteptăm la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, la o întâlnire sub genericul ASTA E CĂCIULA MEA! să mărturisim, împreună, unul dintre cele mai nobile sentimente umane care ne conferă identitate: dragostea de neam și de țară. Sunteți așteptați ca, alături de copiii minunați din clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială nr.7 coordonați de dascălul de vocație Cristina ARDELEANU, să cântăm, să  trăim împreună sentimentul inegalabil de patriotism cu tot ce implică el: respect, admirație, devotament, verticalitate, curaj, solidaritate, mândrie națională. Invitați speciali: copii de la Școala Gimnazială nr. 2 Reșița coordonați de Ozana Drăgila, Mariana Brebenariu și Elisaveta Vlăduț.

Evenimentul se va bucura de prezența renumitului compozitor și dirijor Sabin PAUTZA.

Organizator Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...