Bursa Alexandru RIȚIU

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

9 ian.

rot

Vineri, 8 ianuarie 2016, la Librăria Semn de Carte din Reșița, ROTARY CLUB REȘIȚA cu sprijinul Societății pentru Cultură METARSIS, a organizat un eveniment care vine să completeze proiectul „Rotary Susține Performanța” cu încă o bursă acordată unuia dintre cei mai talentați tineri ai Reșiței, Florin Codruț CORNEA, elev în clasa a XII-a la Liceului de Arte Sabin PAUTZA, clasa prof. Eremia Brejneni și deținător al locului III la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, la clarinet.
De ce este aceasta bursă specială?
În primul rând pentru că finanțarea o face, atât anul acesta cât și în anii care vor urma, Alexandru RITIU, prieten al rotarienilor, prosper om de afaceri, originar din Reșița, stabilit de peste 30 de ani în Germania, absolvent al Școlii de Muzică din orașul nostru.
În al doilea rând pentru că în fiecare an selecția o va face maestrul Sabin Pautza personal și tot domnia sa o va înmâna în cadrul festiv al Burselor Rotary.
Am vrea ca gestul prietenului nostru să nu rămână singular ci să inspire și alți oameni din marea comunitate reșițeană, oriunde s-ar afla aceștia, să se implice cu aceiași bunăvoință pentru că la noi, în Banatul Montan, mai sunt încă multe probleme nerezolvate.
Îți mulțumim, Sandu, așa cum iți spunem noi rotarienii pe care ne-ai onorat cu prietenia ta, și îți dorim multă fericire! (Virgiliu Oprişa, president Rotary Club Reşiţa)

5 1 2 3 4

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...