NIHIL SINE DEO

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

4 nov.

Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea. Ilorian Păunoiu

Joi, 6 noiembrie 2014, orele 17:30, librăria Semn de Carte din Reșița, str.Libertății 13, va găzdui lansarea volumului de eseuri Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea, volum apărut cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte IRINEU, Arhiepiscop al Alba Iuliei. Lansarea va facilita întâlnirea reșițenilor cu vâlceanul Ilorian Păunoiu, scriitor, publicist și realizator de emisiuni TV. care, prin curaj și perseverență, învinge, asemeni reșițeanului Vasile Popovici, o boalăa severă- distrofie musculară progresivă de tip Duchenne. Găsind “bucuriile suferinței” în credinţă, Ilorian Păunoiu logodește iubirea cu libertatea încercând să convingă “oamenii care vin în preajma noastră că sunt făpturi prin esență iubitoare și tot ceea ce dă sensul vieții sunt existența noastră iubitoare și faptele minunate care decurg din acestea… Pentru că toată acea mare durere fizică sau emoțională pe care am trăit-o eu la un momentat dat s-a transformat, miraculos, într-o mare bucurie de a exista”.

Invitați speciali: preaonoratul părinte protopop pr. Petru Berbentea, dr. fil. Liubița Raichici, manager general Direcția pentru Cultură şi Patrimoniu Caraș-Severin

Cu participarea extraordinară a  grupului “Strana strămoșească”.

Eveniment organizat de Lions Club Onix Reșița în parteneriat cu  Metarsis-activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...