Lansare carte – recital pian și contrabas

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

10 iun.

Miercuri, 11 iunie 2014 de la orele 18:00, scriitorul bucureștean Adrian Georgescu va fi prezent la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, cu cea mai  recentă apariție: CHILII, a doua carte aparținând tripticului ANASTASIS. Dedicată cuvioșilor părinți din Sfânta Mănăstire Frasinei, volumul “se descoperă a fi o cutremuratoare meditație despre lume și Dumnezeu, izvorâtă din adâncă simțire și însuflețită de duhul smeritei rugăciuni… Prin Chilii autorul se adresează tutror celor care, în încercările vieții, sunt luptați ori biruiți de duhul amarelor deznădejdi.” (Ieromonah Hristostom Iorgulescu- Mănăstirea Sfântul Nicolae-Sitaru). 

Invitați special: parintele Ioanichie- Ioan Petrică, preot duhovnic la Mănăstirea Sfântul Ilie de la Izvor- Bocșa, dr. Octavian Apahideanu, dr. Sabin Păuța, compozitor. Seara se va încheia cu un recital susținut de profesorii Liceului de Arte “Sabin Păuța”: Cristian Roșoagă- pian și Eduard Gentile Ailenei- contrabas.

Eveniment organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...