CONFERINȚĂ

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

23 mai

HOMEOPATIA ÎN MEDICINA FAMILIEI

dr. Gheorghe JURJPreședinte al Asociaţiei Române de Homeopatie Clinică

Pentru prima dată, homeopatia românească vine SPRE pacienții săi printr-un turneu național de conferințe susținut de Președintele Onorific al Asociației Române de Homeopatie Clinică.

Joi, 29 mai 2014, orele 18:30, în sala LIRA a Liceului de Arte “Sabin Pautza” din Reșița  binecunoscutul medic reșițean, actualmente stabilit la Timișoara, GHEORGHE JURJ, va conferenția în fața reșițenilor. Tema:  HOMEOPATIA ÎN MEDICINA FAMILIEI cu urmatorele sub-teme:

1. Medicina ”ideală”, cum am vrea NOI să fie.

2. Homeopatia: alternativă, complementară sau apă de ploaie?

3. Homeopatia- o opțiune de medicină soft.

4. Respect pentru individualitate.

5. Ce trebuie să știm ca să putem alege?

6. Tricks and tips… Mici soluții de urgență.

“În fața globalizărilor de tot felul și a negării personalității (individuale ori de grup) homeopatia este chiar MEDICINA INDIVIDULUI, nu a diagnosticelor factice. Este o șansă de a fi noi înșine, chiar și atunci când suntem bolnavi.

Scopul acestor conferințe nu este comercial și nici personal (deja mă descurc foarte greu cu cei care vin zi de zi, de 25 de ani, la Cabinet ) ci de a promova o IDEE despre o medicină profesională, bine definită medical dar “alternativă”, față de invazia de medicamente și de interese (comerciale chiar) din medicina convențională.

„Dacă nu ar exista, homeopatia ar trebui inventată”, pentru că ea răspunde unor probleme reale ale medicinei, atât din partea pacienților cât și din partea medicilor și, poate, chiar a sistemului medical care ar putea fi mai accesibil, mai ieftin, mai eficace și mai uman.” (Gheorghe Jurj)

Intrarea pe bază de invitații care se pot ridica (gratuit) de la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertatii 13. Rezervări tel. 0355 88 17 33.

Va fi o sesiune de răspunsuri la întrebări adresate în scris. Nu se acordă consultații.

Evenimentul este organizat de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană în parteneriat cu librăria Semn de Carte, Liceul de Arte SABIN PAUTZA, și cu sprijinul Primăriei Reșița.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...