Retrospectivă 2011 – partea I

Postat de în Despre evenimente derulate » 4 Comentarii

Retrospectivă 2011 – partea I

7 feb.

Astăzi, 7 februarie, la ceas de seară, membrii asociaţiei „Prietenii Munţilor” secţia drumeţie s-au adunat, cu mic cu mare, cu căţel dar fara purcel, în ceainăria librăriei Semn de Carte pentru un scurt „remeber” al activităţii lor din anul precedent. Jancsi Mato a pregatit pentru numerosul public prima parte a retrospectivei 2011 cuprindzând imagini realizate pe diferite trasee în zonele: Ghica, Ililici, Piatra Albă, Ponor II, Arşiţa, cheile Sodolului, avenul Gabrova, avenul Poiana Gropii, Prolas, Calea Orhideelor, cheile Nerei, Valea şi cascada Beuşniţa, Ochiul Beiului, Lacul Dracului, cascadele Şuşara si Văioaga, tâlvele Câlnicului şi Monoimului şi multe altele, care au fost proiectate pe ecran. Nu au lipsit din imagini nici drumeţii care au fost surprinşi, spre deliciul celor prezenţi, în tot felul de ipostaze inedite.
A fost o seara minunată în care s-au depănat amintiri, s-a comentat, s-a râs pe-ndestulatelea. Au plecat cu toţii multumiţi dar aşteptând cu nerăbdare cea de a doua parte a retrospectivei 2011 care va avea loc marţi, 21 februarie 2012 de la ora 17:30.

4 comentarii la “Retrospectivă 2011 – partea I”

  1. MIA COVACI (ADAMEK) 08. feb., 2012 at 14:50 #

    BUNA ZIUA DOAMNA DUCA; SI UITE CA ASA SE AFLA SI LA KÖLN DE ACTIVITATEA PRIETENILOR MUNTILOR DAR SI DE BUCURIA CU CARE SE ORGANIZEAZA ACESTE ACTIVITATI; PENTRU RESITENI CIT SI PENTRU BANATENI
    CU OCAZIA ACEASTA IL VAD PE TATA (ADAMEK) PLIN DE ELAN PARCA NU AR FI IMPLINIT DEJA 86 DE ANI
    VA DORESC IN CONTINUARE MULTE ACTIUNI PLACUTE ; LA CARE INDIRECT PARTICIP SI EU
    MULTE SALUTATI SI URARI DE BINE DE LA
    MIA COVACI

    • Camelia Duca 20. feb., 2012 at 17:48 #

      Metarsis prin libraria Semn de Carte saluta Koln-ul. Bucuria este de partea noastra iar tanarul domn Adamek este, pe langa un prienen bun, un exemplu demn de urmat. Recunosc, sunt putin invidioasa si o mare admiratoare a Domniei sale. Domnul Adamek face parte din patrimoniul Banatului de Munte prin tenacitate dar mai ales prin cunostintele pe care le are, prin experienta de viata si cea de „drumet”. Respectul nostru pentru tatal D-vs, doamna Covaci.

  2. mato ioan 08. feb., 2012 at 7:50 #

    Va multumesc pentru seara minunata petrecuta prin gazduirea la libraria Semn de Carte a intalnirii iubitorilor de drumetii si a frumusetilor oferite de natura.
    Felicit Metarsis pentru organizarea intersantelor si frumoaselor actiuni care se desfasoara la libraria Semn de Carte..

    Multumesc

    • Camelia Duca 20. feb., 2012 at 17:50 #

      Multumim Ioan Mato jr., demn urmas al unui celebru si bine cotat fotograf resitean. Ioan Mato senior ar fi fost mandru! Noi iti multumim si te mai asteptam.

Lasă un comentariu...