Ziua femeii

Postat de în Sărbători fericite! » 3 Comentarii

Ziua femeii

8 mart.

Orice femeie aşteaptă cu nerăbdare ziua femeii, zi în care îşi doreşte să fie răsfăţată atât de iubit, soţ, cât şi de copii, rude şi chiar colegi. Este ziua în care femeia este sau ar trebui să fie ridicată pe piedestalul unei regine, să primească flori în semn de respect şi mulţumire.

Raspândiţi căldură şi iubire de ziua femeii şi nu uitaţi că iubirea înnobilează şi face viaţa mai frumoasă alături de cel lângă care vreţi să trăiţi.

 

3 comentarii la “Ziua femeii”

  1. IGOR MARKOVSZKY 08. mart., 2011 at 15:56 #

    Desi „EA” nu mai e langa mine ,imi trag sufletul si Va felicit ” FEMEI DE PRETUTINDENI ” pentru frumusetea,farmecul si nobletea Voastra,daruri Divine care tasnesc artezian si ancestral din sufletele Voastre senine ca ziua de azi. Cu sincera admiratie Va urez sa fiti binecuvantate in tot ce veti face. Sa fiti sanatoase,voinice,iubite si iubitoare,instarite,milostive,frumoase si estete,dure,tandre,bucuroase si imbucuratoare,ocrotitoare,alinatoare,creatoare,nascatoare,imune la rele,pretuite,multumite ,longevive si mandre de Voi. ” LA FOARTE MULTI ANI FERICITI FEMEI ” oriunde va aflati,oricine sunteti. Deoarece fara voi…..nimic n-ar fi.!!! (ing.Igor M.)

  2. Carmina 08. mart., 2011 at 15:50 #

    Excelenta melodie.
    La Multi Ani doamnelor si domnisoarelor, sa fiti iubite si respectate, pentru ca meritati!

  3. margareta 08. mart., 2011 at 9:07 #

    MULTUMESC
    SA FITI IUBITE
    LA MULTI ANI

Lasă un comentariu...