PANTA REI,

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

11 iul.

prof. Mihai Ilie SURU

Lansare de carte

Joi, 13 iulie 2023, ora 17:00, în grădina acoperită de viță de vie a  librăriei Smn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, va avea loc lansarea volumui PANTA REI semnat prof. Mihai Ilie SURU și prezentarea broșurii  Zona Turistică a Banatului Montan Brebu Nou- Gărâna a aceluiași autor.

”Jubileul celor 75 de ani de viață mi-a oferit ocazia să public volumul PANTA REI- care încheie ciclul celor 10 cărți publicate în perioada 2016- 2023… În condițiile în care ne confruntăm cu un adevărat bombardament informațional am constat că a scăzut tot mai mult  interesul  pentru cunoașterea trecutului  istoric și al celor care, prin activitățile și pasiunile lor, au asigurat păstrarea adevăratelor valori culturale și spirituale. Într-o lume din ce în ce mai globalizată avem obligația morală de a le face cunoscute generațiilor viitoare prin activități omagiale sau sub orice altă formă” declară autorul în postfață.

Prin natura profesiei exercitate, întâlnirea cu prof. Mihai Ilie SURU se anunță a fi extrem de interesantă, volumul prezentat făcând referire la MEMORIA DOCUMENTELOR, OAMENI DE SEAMĂ AI BANATULUI MONTAN și STUDII ȘI ANALIZE.

 Apariția broșurii Zona Turistică a Banatului Montan Brebu Nou –Gărâna semnată prof. Mihai Ilie SURU  este datorată constatării autorului ”… că în ultimul timp tot mai mulți oameni sunt afectați de stres, derută, poluare fizică și morală, căutând locuri de refugiu și odihnă pentru a-și reface forțele”.

Invitați special:  dr. Ada D. Cruceanu, jurnalistul  Mario Balint

Moment Muzical:  Duo violoncel:  Diana Silaghi, Sabin Pascu.

Eveniment organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS – activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...