LA MULȚI ANI, România ❣

Postat de în La multi ani! » 1 Comentariu

1 dec.

Steag-615x300
“…Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasa țară, care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate… Frumoasa țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă am împărtășit-o atâția ani, al cărei vis strămoșesc l-am visat și eu și mi-a fost îngăduit să-l văd împlinit. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre alte națiuni, sa fii cinstită, iubită și pricepută…Am credința că v-am priceput; n-am judecat, am iubit…”  Scrisoarea Reginei Maria adresată poporului român.
Azi, mai mult ca oricând, avem nevoie să fim solidari, să fim demni, să ducem mai departe visul strămoșesc. Să cinstim memoria celor care ne-au dat o țară și un neam, sărutând mâinile muncite ale bunicilor și străbunicilor, ștergând lacrimile din ochii părinților, punând  lumină din lumina sfântă asupra copiilor și nepoților noștri. Cu DOR nestins, cu iubire, pentru că totul este iubire… LA MULȚI ANI, români de pretutindeni❣ (Camelia DUCA)

Un comentariu la “LA MULȚI ANI, România ❣”

  1. Ada 01. dec., 2020 at 11:04 #

    LA MULTI ANI, ROMANIA! Intre hotarele istorie si geografiei tale, intre hotarele fara de margini ale sufletului romanilor si celor care se simt romani, oriunde isi duc traiul!

Lasă un comentariu...