SABIN PAUTZA ȘI MUZICA DE FILM

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

1 oct.

Festivalul Internațional Sabin PAUTZA, ed. a VII-a, Reșița, oct.-dec. 2020, 77.7.7.

Self illustrated beautiful background for film and movie.Each element in a separate layers.Very easy to edit vector file.

”Mă simt fericit ori de câte ori reușesc să mă ridic deasupra unui obstacol.” L.v. Beethoven

În anul pandemic 2020, an în care maestrul Sabin PAUTZA a împlinit 77 de ani, propunem desfășurarea a 7 evenimente în 7 locații  diferite.  Vineri, 2 octombrie 2020, în curtea  Universității Eftimie Murgu din Reșița, și ca preambul al amplelor evenimente care vor avea loc pe parcursul anului 2021 sub genericul  REȘIȚA 250, știut fiind faptul că reșițeanul Sabin PAUTZA a orchestrat mult în America pentru HOLYWOOD și profitând de proiectul CineDoc  desfășurat în curtea Universității, sub genericul SABIN PAUTZA ȘI MUZICA DE FILM, ne vom  bucura  de muzică live  interpretată de prof. Lucia GHILEA- pian, Scoala Populară de Arte și Meserii ”Ion ROMÂNU” din Reșița. Pe un colaj din decupaje de filme pe 16 mm. realizat de tineri pasionați, conservatori ai unei părți importante de istorie a cineamatorismului bănățean, ne vom aminti și ne vom bucura de imagini concludente despre Reșița industrială. (Camelia DUCA).

Evenimentul  organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS în parteneriat cu Muzeul Cineastului Amator, Școala Populară de Arte și Meserii Ion ROMÂNU Reșița, Universitatea Eftimie MURGU și CineDOC se va desfășura cu respectarea tuturor condițiilor propuse de starea de alertă.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...