„ Ai carte, ai parte… de LIBERTATE!”

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

15 oct.

traficZiua  Europeană de luptă împotriva traficului de persoane

Marți, 16 octombrie 2018, între 12:30- 13:30, librăria ”Semn de Carte” din Reșița. str. Libertății 13, va găzdui o înâlnire a  reprezentanților Centrului Regional Timișoara Impotriva Traficului de Persoane cu elevi reșițeni.

18 octombrie este declarată, din 2007, ”Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de persoane” – un pas important intreprins de Comisia Europeana pentru prevenirea și combaterea traficului de persoane prin creșterea gradului de conștientizare a populației asupra acestui fenomen.

Traficul de ființe umane – fenomen cu multe dimesiuni: încălcare gravă a drepturilor omului, fenomen economic și social cu consecințe grave în întreaga regiune și în societate, un aspect penal în care traficanții și nu victimele sunt adevărații infractori.

„ Ai carte, ai parte…de LIBERTATE!” este un proiect derulat de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Timișoara, un exerciţiu de creşterea gradului de conştientizare a populaţiei asupra riscurilor acestui fenomen.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...