Concert caritabil

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

20 dec.

dar din darDAR DIN DAR SE FACE RAI!

Vineri, 22 decembrie 2017, de la ora 18:00, sala LIRA a Liceului de Arte SABIN PĂUTZA din Reșița va găzdui cea de-a patra ediție a Concertului Caritabil DAR DIN DAR SE FACE RAI.

CRĂCIUNUL ne învită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtașim cu familia și prietenii noștri.

Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Atunci, un zâmbet şi o mână întinsă, pot să aducă alinare și un strop de lumină in ochi plânși. Veniți la Concertul Caritabil cu un cadou pentru un seamăn aflat în dificultate. Spuneți-ne, dacă stiți, persoane însingurate de Crăciun. Sau bolnave, sau triste. Vom încerca să le alungam din tristețe, fiindu-le alături, pentru că nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun. Dar din dar, cu ajutorul D-vs, se va face Rai.

Vor participa: Patricia Maria ROȘCA și Estera USCIUC, Școala Gimnazială Filaret BARBU din Lugoj, clasa de pian prof. Ramona CRINA, laureate ale Festivalului Internațional  SABIN PAUTZA, ed. a IV-a,  Corul STELUȚE, Școala Gimnazială 2 Reșița, dirijor prof. Mariana BREBENARIU, Corul de copii PUI DE CER, Centrul de Tineret Sf. Apostoli Mihail și Gavril, Moniom, dirijor prof. Georgiana CIUCUR, Corul ANASTASIS al Parohiei ortodoxe Bozovici, dirijor prof. Claudia CHERESCU și Corul PROTOPOPIATULUI Reșița, dirijor preot Ionuț Irinel DINU.

În cadrul evenimentul  va avea loc o expoziție cu vânzare a obiectelor decorative realizate în orele de ergoterapie coordonate de dr. Codruța NEFF.

Invitați speciali:  prof.univ.dr. Sabin PAUTZA, președinte METARSIS  şi P.O. Părinte Protopop Gheorghe Adrian ȘUVEȚI.

Eveniment organizat de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană .

Parteneri culturali: Primăria REȘIȚA, Rotary Club Reșița, Lions Onix Club Reșița, Rotary Community Corps Reșița, Interact Reșița, Liceul de Arte SABIN PAUTZA, Reșița.

Servicii profesionale:  PIPERIU.EU

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...