DAR DIN DAR SE FACE RAI

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

21 dec.

cop-darConcert caritabil de CRĂCIUN

Vineri, 23 decembrie 2016, de la orele 18:30, sala LIRA a Liceului de Arte SABIN PAUTZA din Reșița va găzdui a treia edţie a Concertul Caritabil DAR DIN DAR SE FACE RAI.

CRĂCIUNUL, sărbătoare emoţională şi emoţionantă, ne invită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtășim cu familia, cu prietenii, cu semenii noştri.

Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Un zâmbet şi o mână întinsă, o îmbrăţişare caldă, pot să aducă lumină în sufletul nostru şi convingerea că nu suntem singuri.

Anul trecut daruri din suflet pentru suflet au adus un licăr de lumină în ochi plânşi.

Veniți la Concertul Caritabil cu un cadou pentru un seamăn aflat în dificultate.

Spuneți-ne, dacă stiți, persoane însingurate de Crăciun. Sau bolnave, sau triste. Vom încerca să le alungăm din tristețe, fiindu-le alături. Pentru că nimeni, dar nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun. Dar din dar, cu ajutorul D-vs, se va face Rai.

Vom împărtăşi spiritul Craciunului alături de: Rita ALDEA şi icoanele sale. Invitaţi: protopop Gheorghe ŞUVEŢI, Protopopiatul Ortodox Român Reşiţa, Dr.fil. Liubita RAICHICI, director Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Caraş-Severin

Ne vor colinda: Stelutele si Pinguinii de la Scoala Gimnaziala 7 Resita, coord. prof. Adria CARAUSAN şi prof. Otilia DUICU, Pui de Cer, Centrul de Tineret Monion, coord. prof. Georgiana CIUCUR, Allegretto, Liceul de Arte Sabin Pautza, coord. prof. Emanuela MOLDOVAN, Corul Protopopiatului Ortodox Roman Resita, dirijor pr. Ionut Irinel Dinu.

Cu participarea saxofonistului Joszef Racz jr, Conservatorul Gheorghe Dima, Cluj-Napoca.

Invitat special: maestrul SABIN PAUTZA

Eveniment organizat de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană în parteneriat cu ROTARY CLUB REŞIŢA, ROTARY COMMUNITY CORPS şi LIONS ONIX CLUB REŞIŢA, cu sprijinul PRIMARIEI RESITA, ECHOMED PRAXIS, REFFIL şi al LICEULUI DE ARTE SABIN PAUTZA. Servicii profesionale: PIPERIUARTE. EU

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...