TABOR, Adrian GEORGESCU

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

7 sept.

 

NIHIL SINE DEO

TABOR Adrian Georgescu copertaVineri, 9 septembrie 2016, orele 17:00, librăria reșițeană Semn de Carte, str. Libertății 13, vă propune o nouă întâlnire cu scriitorul bucureștean Adrian GEORGESCU. După Chilii (iunie 2014), Dulcea sărutare (octombrie 2014) și Monahul launtric(septembrie 2015) Adrian GEORGESCU vine în fața iubitorilor de literatură religioasă cu o carte duhovnicească mărturisitoareTABOR, un volum-îndemn de a păși, cu răbdare și curaj pe poteca urcândă, strâmtă, dar luminoasă a Taborului interior, avându-i povățuitori pe Maica Domnului și pe Sfinți” (Arhim. Mihail Stanciu, Sfânta Mănăstire Antim- București, 14 iunie 2016, prefață).

Autorul va oferi, celor prezenți, cărți cu autograf.

Invitați speciali: prof. dr. Ioan PETRICĂ, preot duhovnic la Mănăstirea Sfântul Ilie de la Izvor- Bocșa,  preot dr. Boris TASICI, paroh Catedrala Ortodoxă Reșița Montana, coordonator al Centrul Cultural-Misionar Tabor.

Eveniment organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...