Arhivă | aprilie, 2014

Prietenii lui Dorothy- Fascinația sunetului

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

25 apr.

dupa „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum.

 

Una dintre cele mai îndrăgite povești fantastice  ale copilariei va fi cântată la  Reșița miercuri, 30 aprilie 2014, orele 10:30, îin sala Cinematografului Dacia și la Casa Orășenească de Cultură din Bocșa de la orele 12:30. Protagoniștii sunt: Cristina Vlaicu-Dorothy, Cosmina Șerban-Sperietoarea de Ciori, Cristian Kovacs-Omul de Tinichea, Marilena Tiber Chirca-Leul, Ana-Maria Stănoia- Zâna și Vrăjitoarea, Octavian Vlaicu-Voce Oz. Regia artistică; Octavian Vlaicu. Ei sunt Compania “Fascinația sunetului” din Timișoara.  (mai mult…)

Paște fericit!

Postat de în Sărbători fericite! » 0 Comentarii

18 apr.

„Domnul Nostru a scris promisiunea INVIERII  nu numai in carti, ci in fiecare frunza a primaverii.” Martin Luther 

Sarbatori luminate, binecuvantate alaturi de cei dragi. PASTE FERICIT!

Şcoala altfel

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

10 apr.

Luni, 07.04.2014, elevii clasei a VII-a C de la Școala Gimnazială Nr. 2, Reșița îndrumați de diriginta lor, doamna profesoară Marinela Manole, au participat în cadrul săptămânii Școala Altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun” la o acțiune culturală desfășurată la Librăria Semn de carte. (mai mult…)

Perspectivă ucraineană

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

7 apr.

Un cadru prietenesc, care aduce mai degrabă cu reuniunea unor vechi prieteni, impresii de călătorie, amintiri de la întâlnirile anterioare – la Librăria “Semn de carte” din Reşiţa s-a consumat vineri seară un eveniment deosebit în care confluenţa culturilor a fost poate cel mai important element. Etnici germani, români, ucrainieni, cu ceva influenţă austriacă la fiecare, s-au reunit pentru a o cunoaste pe câştigătoarea competiţiei „Copiii desenează ţinutul natal” / „Kinder malen ihre Heimat”, lansate de Forumul Democratic al Germanilor din Caraş-Severin nu doar în România, ci şi în Serbia, Ucraina, Austria, Slovenia şi Ungaria. (mai mult…)

Pagina 1 din 212