Librărie*

.

Peste 2000 de titluri.

Semn de carte* îți propune să stai un moment și să te gandești la noua tendință „slow attitude”.  Datorită acesteia, hotărăști să-ti acorzi mai mult timp ție și adevăratelor valori umane,  divers conturate in peste 2000 de volume ce cuprind împreună domenii precum artă, literatură, cultură și civilizație, tehnică, istorie, religie și dezvoltare personală. Cartea pentru copii și manualele școlare fac casă bună aici cu volume consacrate și compact-discurile cu muzică cultă. Autori celebri de talie internațională se întâlnesc în rafturile noastre cu autorii de seamă ai locului, pentru a-ți putea oferi relaxarea de care ai nevoie. Îți propunem astfel, calitatea versus cantitate, liniștea, calmul pe care ți le oferă cartea citită în tihnă versus stresul generat de graba și nebunia cotidiană. Îți propunem „slow attitude”atitudine liniștită versus „fast attitude” – atitudinea agitată. Așadar, deschide o carte, bea un ceai și savurează momentul…pentru că, vorba lui John Lennon „Viața este ceea ce se întamplă în timp ce planificăm viitorul”.

.

Vezi fotografii din librărie »

Peste 2000 de titluri.

„Semn de carte*” îți propune să stai un moment și să te gandești la noua tendință slow attitude¹.  Datorită acesteia, hotărăști să-ti acorzi mai mult timp ție și adevăratelor valori umane,  divers conturate in peste 2000 de volume ce cuprind împreună domenii precum artă, literatură, cultură și civilizație, tehnică, istorie, religie și dezvoltare personală. Cartea pentru copii și manualele școlare fac casă bună aici cu volume consacrate și compact-discurile cu muzică cultă. Autori celebri de talie internațională se întâlnesc în rafturile noastre cu autorii de seamă ai locului, pentru a-ți putea oferi relaxarea de care ai nevoie. Îți propunem astfel, calitatea versus cantitate, liniștea, calmul pe care ți le oferă cartea citită în tihnă versus stresul generat de graba și nebunia cotidiană. Îți propunem slow attitude – atitudine liniștită versus fast attitude – atitudinea agitată. Așadar, deschide o carte, bea un ceai și savurează momentul…pentru că, vorba lui John Lennon „Viața este ceea ce se întamplă în timp ce planificăm viitorul”.

.

*Slow attitude –  (atitudine linistită) termen lansat de Business Week și preluat de sociologi, referitor la alternativa nebuniei generate de globalizare, la alternativa de a impune calitatea în detrimentul cantitătii.