Prietenii lui Dorothy- Fascinația sunetului

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

25 apr.

dupa „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum.

 

Una dintre cele mai îndrăgite povești fantastice  ale copilariei va fi cântată la  Reșița miercuri, 30 aprilie 2014, orele 10:30, îin sala Cinematografului Dacia și la Casa Orășenească de Cultură din Bocșa de la orele 12:30. Protagoniștii sunt: Cristina Vlaicu-Dorothy, Cosmina Șerban-Sperietoarea de Ciori, Cristian Kovacs-Omul de Tinichea, Marilena Tiber Chirca-Leul, Ana-Maria Stănoia- Zâna și Vrăjitoarea, Octavian Vlaicu-Voce Oz. Regia artistică; Octavian Vlaicu. Ei sunt Compania “Fascinația sunetului” din Timișoara. 

Dorothy- fetița orfană crescută la ferma unchiului sau Henry și a mătușii Em.

Toto- cățelușul ei, pus mereu pe șotii.

2 vrajitoare bune (una de la Miazănoapte, celalata de la Miazazi) și 2 vrăjitoare rele (una de la Răsărit, celalată de la Apus).

Un câmp cu maci, un curcubeu, un ținut al munchkinilor (muncichinilor), un popor al winkiezilor, un Oraș de Smarald, lumini orbitoare.

Sperie-Ciori (care-și doreste minte să gândească), Omul de Tinichea (care-și dorește inima să iubească), Leul cel uriaș dar Laș (care-și dorește curaj), soricei, lupi, maimuțe zburătoare.

Pantofiori fermecați sare te duc unde vrei tu.

Și Vrăjitorul din Oz.

O lume fascinantă, o poveste despre iubire, bunătate, prietenie și curaj, cu un mesaj clar: 

 “Nu există pericol pe care un curajos  să nu-l poată cuceri,  nu există nicio încercare pe care o inima curată să n-o poată trece și nu există nicio dificultate pe care vreo minte puternică să n-o poată depăși”. (Helena Blavatsky).

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...