Arhivă | martie, 2014

Carte regală

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

29 mart.

”Vorbim de influența fastă a Coroanei, nu pentru că dorim să milităm pentru o schimbare de guvernământ, ci pentru că ținem să întregim o societate care are dreptul să fie întreagă”

”Peste numai doi ani în România vor fi sărbătoriți 150 de ani de Dinastie Regală, iar în ianuarie 2015, Prințesa Moștenitoare, Margareta, va avea extraordinara șansă de a sărbători un sfert de veac pe pîmântul țării ei.” Dar ideea de monarhie, de coroană, de regalitate, e îmbrățișată de tot mai mulți români, așa că prezența la Reșița a Principelui Radu al României, cu ocazia lansării a două volume, a fost, luni, cum nu se poate mai nimerită, în cadrul unei manifestări organizate de Societatea pentru Cultură Metarsis și Librăria Semn de Carte, avându-i amfitrioni pe neobosiții Camelia și Lucian Duca. (mai mult…)

Dr. Larry L. Watts la Reșița

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

24 mart.

Triplu eveniment: expo, lansare carte, concert.

Joi, 27 martie 2013, orele 19:30, Liceul de Arte “Sabin Pautza” din Reșița va găzdui un un triplu eveniment: vernisajul expoziției inedite de fotografie veche: Resicza- Resitza- Reșița, dublă lansare de carte, în prezența autorului – dr. Larry L. WattsCei dintâi vor fi cei din urmă – România și sfârșitul războiului rece (ed. Rao- 2013) , Aliați incompatibili- România, Finlanda, Ungaria și al Treilea Reich (ed. Rao, 2014) și concert Albert Tajiti (pian), Sorin Romanescu (chitară) și Elena Morariu (voce). (mai mult…)

Platește cu poezie

Postat de în Conținut VIDEO, La multi ani! » 0 Comentarii

21 mart.

Ziua Mondială a Poeziei este pe data de 21 martie și este declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

De Ziua Mondială a Poeziei, pe 21 martie, iubitorii acestei arte au parte de cafea gratuită. „Plăteşte cu poezie!“ este provocarea lansată de brandul de cafea Julius Meinl, la care și METARSIS activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte s-a alăturat propunându-le oamenilor să se prezinte în cafenelele cu o poezie – scrisă de marii autori sau chiar de ei înşişi – în schimbul căreia vor primi cafeaua preferată.
Avem încredere în puterea poeziei de a face o lume mai bună şi de a stabili o tradiţie – în fiecare an, de Ziua Internaţională a Poeziei, consumatorii sunt invitaţi să scrie poezii în schimbul cafelei preferate.

(mai mult…)

Eveniment!

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

21 mart.

ASR Principele Radu al României, dubla lansare de carte regală la Reșița

Luni  24 martie 2014  începând cu ora 12:00, ASR Principele RADU al României va fi prezent la Reșița unde va lansa cele mai recente volume regale publicate la editura Curtea Veche: “Margareta. Portretul Principesei Moștenitoare” și “Trei poduri peste lume”. Evenimentul care va avea loc la librăria Semn de Carte (Str. Libertății, nr. 13) este organizat deeditura Curtea Veche Publishing  București în colaborare cu Societatea pentru Cultura METARSIS. (mai mult…)

Pagina 1 din 212