Arhiva | Concert caritabil

MIORIȚA de CRĂCIUN

Postat de în Concert caritabil » 0 Comentarii

21 dec.

DAR DIN DAR SE FACE RAI. Ediția a VII-a. In honorem Doru Petru MORARIU

Nașterea Domnului- Crăciunul este, fără tăgadă, un ”praznic LUMINOS” ce aduce împreună familia și prietenii. Este, cu siguranță, mult așteptat pentru că este o  sărbătoare a luminii și bucuriei. Este atât de multă  inocență, așteptare înfrigurată, speranță, candoare, fericire, la întâlnirea copiilor cu Moș Crăciun. Este o sărbătoare emoțională și emoționantă cînd devenim mai buni descoperind lumina din noi. Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile în viață. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că trecem prin situații de criză, suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Un zâmbet şi o mână întinsă, o îmbrăţişare caldă, un gest de solidaritate pot să șteargă din lacrimi, să aducă lumină în ochi și suflete şi dovada că fiecare dintre noi contăm pentru ceilalți, că nu suntem singuri.

(mai mult…)

Dar din dar se face Rai

Postat de în Concert caritabil, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

27 dec.

copSocietatea Metarsis a organizat și anul acesta în 22 decembrie 2017, pentru a patra oară concertul caritabil ce se desfășoară sub denumirea Dar din dar se face Rai. Spectacolul a avut loc la Sala Lira a Liceului de arte Sabin Pautza, unde au venit copii și părinți dornici să redescopere prin muzică spiritul acestei mari sărbători,care anunță nașterea lui Iisus.
În cadrul spectacolului au evoluat Patricia Maria Roșca și Estera Usciuc de la Școala Gimnazială Filaret Barbu din Lugoj, clasa profesoarei Ramona Crina. Elevele au ocupat locul I la Festivalul Internațional Sabin Pautza,din 2017. Pe aceeași scena au evoluat corul Steluțe de la Școala gimnazială nr 2 din Reșița, dirijor profesor Mariana Brebenariu, corul de copii Pui de Cer, ce aparține Centrului de Tineret Sfinții Mihail și Gavril din Moniom, dirijat de profesora Georgiana Ciucur, Corul Anastasis al parohiei ortodoxe Bozovici, dirijat de profesor Claudia Cherescu și Corul Protopopiatului din Reșița condus de preotul Irinel Dinu. (mai mult…)