KATERININSKA PROSPEKT,30

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

28 apr.

Mario BALINT, lansare de carte

Miercuri, 03.05.2023, ora 17:00, Societatea pentru Cultură METARSIS vă invită la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13. Ne vom  întâlni cu scriitorul și jurnalistul Mario BALINT, corespondent de război Radio România Actualități (RRA) . Va fi lansat  volumul de autor KATERININSKA PROSPECT, 30.

Unul dintre cei mai cunoscuți corespondenți de război din România, autor a 20 de volume între care 5 albume foto, prezent în ROMANIAN ARMY TODAY editat de Ministerul Apărării Naționale, Mario-Hadrian BALINT a petrecut 56 de luni în teatrele de operații militare din Europa și Asia. Este  bloger recunoscut www.m-securitynews.ro, editor Balint Mercenary Task Force (BMTF) director și redactor-șef MERKAVA- news in a hostile world.

Despre volumul ce va fi lansat miercuri, autorul declară: ,,O nouă carte în 2023. << Katerininskaia Prospect, 30 >> este mai mult o adresă. Este locul de unde am privit un an de confruntări militare directe între Ukraina și Rusia, văzute prin prisma triunghiului sudic: Odessa- Nikolaev- Herson, cu reverberații propagandistice puternice în Transnistria. Propaganda, manipularea, dezinformarea și fake-news-ul au fost arme letale în această confruntare, alături de drone, tunuri de mare calibru și rachete. Am reușit să adun o impresionantă  colecție  de << creiere spălate >> sau doar de manipulatori mai mult sau mai puțin pricepuți, mai mult sau mai puțin ordinari, care s-au camuflat, ani de zile, în spatele onestității și profesionalismului. Gustul amar al acestor descoperiri nu poate fi egalat decât de gustul metalic care-ți rămâne în gură în urma exploziilor generate obuzele de mortier. Sau de rachete Grad! Vă invit să citiți! Nu trebuie să-mi dați dreptate! Doar, CITIȚI!”

Invitat special: dr. fil. Ada D. CRUCEANU.

Despre RAȚIUNEA ȘI DUBLA MĂSURĂ, despre MERCENERIAT, PROXY, KIWU, GOMA, POTRA, UKRAINA/ RĂZBOI, despre WAGNER ȘI DUBLA MĂSURĂ, CASSANDRELE RĂZBOIULUI ȘI PERICOLUL INADECVĂRII, MATRIOȘKA VOINA, TEMPLUL POPOARELOR UE, RĂZBOIUL ATIPIC și TOT CE NU ESTE MAINSTREAM ESTE DUGIN, PLOAIE DE FOC PESTE UKRAINA, PRESA, RĂZBOIUL HIBRID ȘI OROAREA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ și multe altele veți putea afla miercuri, 3 mai 2023, ora 17:00, la Semn de Carte,  de la un martor direct al conflictului aflat chiar lângă noi. (Camelia DUCA)

Eveniment organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...