Arhivă | august, 2012

“Naivi” la Semn de Carte

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

“Naivi” la Semn de Carte

29 aug.

Marţi, 28 august de la ora 18, librăria “Semn de Carte” din Reşita, Societatea pentru Cultură Metarsis a organizat vernisajul expoziţiei de pictură naivă cu lucrări realizate în cadrul celei de-a XXVIII-a ediţii a taberei de profil care a avut loc în prima parte a lunii la Poiana Mărului, tabără organizată de Fundaţia Artiştilor Plastici Naivi „Vintilă Artplana” din Reşiţa. (mai mult…)

Asa-i Minunată-i prietenia!

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Asa-i Minunată-i prietenia!

21 aug.

“Nu cunoaştem decât ceea ce îmblânzim. Iar oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Cumpără lucruri gata făcute de la negustori. Şi cum nu există negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni.” (Antoine de Saint Exupery)

Sâmbătă seara la Gărâna, Antoine de Saint Exupery a fost contrazis din nou. S-a demonstrat că oamenii, mai mult ca oricând, au nevoie de prieteni. Şi au venit în număr mare. Societatea pentru Cultură Metarsis şi librăria Semn de Carte au chemat PRIETENI să ardem împreună, într-un mare foc de tabăra, toate grijile, necazurile, supărările, invidiile… Totul a început anul trecut, în 17 septembrie 2011, când, într-o seara de vară târzie, români şi germani veniţi în concediu “acasă”  s-au întâlnit în jurul focului, au dansat şi au căntat, conştientizând importanţa “..celui mai scump şi drag cuvânt” – prietenia! (mai mult…)