Arhivă | decembrie, 2011

Teatru pentru cei mici

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Teatru pentru cei mici

31 dec.

Miercuri, 21 decembrie 2011 la librăria Semn de Carte, str. Libertăţii 13, a fost rândul piticoţilor din “grupa pregătitoare”de la grădiniţa PN 6 şi PN 10, însoţiţi de Doamna Lucia Mato şi a micilor elevi de la secţia cu predare în limba germană a Liceului reşiţean Diaconovici-Tietz, pregătiţi de Doamna Yvonne Christa Demenyi să se întâlnească cu teatrul radiofonic. (mai mult…)

Un petnicean la librăria Semn de Carte

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Un petnicean la librăria Semn de Carte

31 dec.

Miercuri, 21 decembrie 2011, la ceas de seară, la librăria Semn de Carte a avut loc prezentarea volumelor semnate Nicolae Danciu Petniceanu : “Voievodul Mihail” – volum închinat poetului naţional Mihai Eminescu, “Lumina de la Vărădia” volum dedicat cărturarului bănăţean Paul Iorgovici şi a volumului de povestiri pentru Daria-Ioana  intitulat “Un căţelandru muşcând dintr-un nor. (mai mult…)

Icoane şi amintiri

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

Icoane şi amintiri

30 dec.

Rita Aldea si Mircea Rusnac

Două decenii de istorie trăită de străbunicii şi bunicii noştri au fost cuprinse între coperţile volumului prezentat în seara zilei de 20 decembrie la librăria Semn de Carte din Reşiţa. (mai mult…)

La o cană cu ceai…

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

La o cană cu ceai…

22 dec.

Luni, 19 decembrie 2011, timp de o oră, elevii  clasei a V-a  A de la Liceul Diaconovici-Tietz, însoţiţi de doamnele profesoare Cristina Neag şi Viorica Gârtoi au participat la o lecţie “altfel” la librăria Semn de Carte. Au băut un ceai şi au aflat legenda aparţiei ceaiului,  au ascultat povestea citită “Cana de ceai” de Andersen şi  au participat interactiv  la o lecţie despre semnificaţia Crăciunului  urmărind un film cu naşterea  Domnului nostru Iisus Cristos. (mai mult…)

Pagina 1 din 41234