Arhivă | martie, 2012

La multi ani Camelia!

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

La multi ani Camelia!

23 mart.

„Poveştile mele” se intitulează expoziţia de artă naivă vernisată în seara de joi, 22 martie la Librăria „Semn de Carte” din Reşiţa sub semnătura Cameliei Ciobanu Constantin, artist cu un bogat palmares de premii şi distincţii culese de-a lungul unei cariere de peste 20 de ani, dar şi cu numeroase participări la expoziţii, saloane şi tabere de creaţie naţionale şi internaţionale. (mai mult…)

Siegfried, Kriemhilde şi Bastilia

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Siegfried,  Kriemhilde şi Bastilia

23 mart.

Proiectul audiţiilor radiofonice pentru copii a continuat miercuri, 21 martie 2012,  la Librăria Semn de Carte din Reşiţa. Un grup de aproximativ 30 de elevi din clasa a V-a şi a VIII-a , secţia de limbă germană  a Liceului Teoretic Diaconovici Tietz din municipiu, însoţiţi de profesor Cristian Barna au urmărit piesa „Siegfried şi Kriemhilde” – scenariu de Sanda şi Vasile Socoliuc după epopeea germană „Cântecul Nibelungilor”. (mai mult…)

Franţa prin muzică şi film

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Franţa prin muzică şi film

22 mart.

On connait la chanson- Same old song

Marţi, 20 martie 2012, în ceainăria  Semn-ului de Carte filmul francez a fost suveran. Cinefilii au urmărit, alături  de invitaţii francezi, pelicula “On connait la chanson” ( Same old song) , cu subtitrare în limba engleză. Filmul, producţie 1997 a regizorului Alain Resnais, premiat cu  Franch Academy Award best Film, spune o povestea tipic franceză, unde dragostea dictează: Camille îl iubeşte pe Marc, Simon o iubeşte pe Camille, Odile – sora Camillei şi Claude  nu se împacă cu singuratatea în doi iar Nicolas si Odile sunt, se pare, mai mult decât prieteni. (mai mult…)

Clasic fantastic!

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 5 Comentarii

Clasic fantastic!

17 mart.

Lucian Furda- vioară, Cristian Roşoagă- pian

Aseară, la Semn de Carte, într-un cadru select, Cristian Roşoagă şi Lucian Furda  au delectat publicul prezent cu un concert de pian şi vioară savurat din plin. Masterand- orgă al Conservatorului “Gheorghe Dima” din Cluj, talenatul reşiţean Cristian Roşoagă a armonizat perfect pianul cu vioara mânuită virtuos de profesorul Liceului de Muzică “Sigismund Toduţă”, clujeanul Lucian Furda. (mai mult…)

Pagina 1 din 3123