DAR DIN DAR SE FACE RAI

Postat de în Anunțuri evenimente » 1 Comentariu

14 dec.

 

CONCERT CARITABILVineri, 18 decembrie 2015 ora 18:00

Vineri, 18 decembrie 2014, de la orele 18:00, sala LIRA a Liceului de Arte SABIN PAUTZA din Reșița va găzdui a doua edţie a Concertul Caritabil DAR DIN DAR SE FACE RAI.

CRĂCIUNUL, sărbătoare emoţională şi emoţonantă, ne invită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtășim cu familia și prietenii noștri.

Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Un zâmbet şi o mână întinsă, o îmbrăţişare caldă, pot să aducă lumină în sufletul nostru şi convingerea că nu suntem singuri.

Anul trecut daruri din suflet pentru suflet au adus un licăr de lumină în ochi plânşi.

Veniți la Concertul Caritabil cu un cadou pentru un seamăn aflat în dificultate.

Spuneți-ne, dacă stiți, persoane însingurate de Crăciun. Sau bolnave, sau triste. Vom încerca să le alungăm din tristețe, fiindu-le alături. Pentru că nimeni, dar nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun. Dar din dar, cu ajutorul D-vs, se va face Rai.

Vor colinda: Didina Curea, Corul DUMBRAVA MINUNATĂ coord. Cornelia NICA şi Remus HOSZ,  Evelina VOICU, Cristian NICOLAE, Florenita SAMOILĂ, Eros MANDICI, Dragoş OTNIEL, Robert GYURE, Daria CERNICICA, Lăzărică CEGA, Elisa MARCU,  Simu DIDRAGA, Florin CORNEA, prof Diana SZUIOGAN, prof Eduard AILENEI, prof. Cristian ROSOAGA.

Corul ALLEGRETTO, dirijor prof. Ema Moldovan, prof. Adelina Bilan, Corul ARMONIA şi Orchestra simfonică ale Liceului de Arte, dirijor prof. Anița Strâmbu, directorul instituției.

Invitat speciali:  prof.dr. Sabin Păuța

Eveniment organizat de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană în parteneriat cu ROTARY CLUB REŞIŢA şi  LIONS CLUB ONIX REŞIŢA, cu sprijinul Primăriei Reșița şi al Liceului de Arte SABIN PAUTZA.

Servicii profesionale PIPERIU PUBLICAȚII.

Trackbacks and Pingbacks

  1. DAR DIN DAR SE FACE RAI | UZPR CARAS SEVERIN - 14. dec., 2015

    […] Vineri, 18 decembrie 2014, de la orele 18:00, sala LIRA a Liceului de Arte SABIN PAUTZA din Reșița va găzdui a doua edţie a Concertul Caritabil DAR DIN DAR SE FACE RAI. CRĂCIUNUL, sărbătoare emoţională şi emoţonantă, ne invită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtășim cu familia și prietenii noștri. Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Un zâmbet şi o mână întinsă, o îmbrăţişare caldă, pot să aducă lumină în sufletul nostru şi convingerea că nu suntem singuri. Anul trecut daruri din suflet pentru suflet au adus un licăr de lumină în ochi plânşi. Veniți la Concertul Caritabil cu un cadou pentru un seamăn aflat în dificultate. Spuneți-ne, dacă stiți, persoane însingurate de Crăciun. Sau bolnave, sau triste. Vom încerca să le alungăm din tristețe, fiindu-le alături. Pentru că nimeni, dar nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun. Dar din dar, cu ajutorul D-vs, se va face Rai. Vor colinda: Didina Curea, Corul DUMBRAVA MINUNATĂ coord. Cornelia NICA şi Remus HOSZ,  Evelina VOICU, Cristian NICOLAE, Florenita SAMOILĂ, Eros MANDICI, Dragoş OTNIEL, Robert GYURE, Daria CERNICICA, Lăzărică CEGA, Elisa MARCU,  Florin CORNEA. Corul ALLEGRETTO, dirijor prof. Ema Moldovan, prof. Adelina Bilan, Corul ARMONIA şi Orchestra simfonică ale Liceului de Arte, dirijor prof. Anița Strâmbu, directorul instituției. Invitat speciali:  prof.dr. Sabin Păuța   (citeste inainte…) […]

Lasă un comentariu...