Liviu Spătaru între economie şi istorie

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

3 apr.

Joi 4 aprilie 2013, de la orele 17:30 la librăria Semn de Carte din Reşiţa, str. Libertăţii 13, va avea loc prezentarea de autor: Liviu Spătaru- între economie şi istorie.

Absolvent al Facultăţii de Planificare şi Cibernetică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti (1983), doctor în economie (ASE Bucureşti-1995), profesor uiversitar titular al Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa, fost prefect al judeţului Caraş-Severin (1990-1993), deputat (1996-2000), primar al municipiului Reşiţa (2004-2008), Liviu Spătaru este autor de articole pe diverse teme- în special ştiinţifice (peste 500), 10 contracte de cercetare şi 13 volume de specialitate şi beletristica. Ultimul volum publicat “Cioplitorul de schiuri” (editura Marineasa 2012) – dedicat mamei care “a trait cu spaima în gât, sufletul în palme şi ochii plânşi”- este o lucrare de memorialistică, o cronică de familie în tranziţie de la o oranduire la alta, “un microroman sau o suită de nuvele exemplare, scrise cu farmec de un autor complex” (Octavian Doclin, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania).

Vă invităm la o după-amiază liniştită, între prieteni, să-l descoperim sau să-l redescoperim pe Liviu Spătaru, cel care, la un moment dat, a fost cel mai tânăr profesor univeristar, doctor în economie, din România.

Invitaţi speciali: dr. fil. Ada D. Cruceanu, Octavian Doclin- coordonator Reflex- publicaţie de artă, cultură şi civilizaţie, prof. univ. dr. Vasile Zaberca, prof. univ. dr. Constantin Popp şi nu în ultimul rând prof. univ. dr. Gheorghe Popovici prorector al Universităţii “Eftimie Murgu”.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...