Arthur şi Cavalerii Mesei Rotunde. Ultima rundă.

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Arthur şi Cavalerii Mesei Rotunde. Ultima rundă.

22 feb.

O nouă sesiune a proiectului derulat de Societatea pentru cultură Metarsis prin librăria Semn de Carte, Radio România Reşiţa şi Radio România Cultural prin departamentul Teatrul Naţional Radiofonic pentru Copii a avut loc astăzi începând cu ora 11:00, la nr. 13 din str. Libertăţii, sediul din Reşiţa. 22 de elevi din clasa a VI-a  A de la Liceul Diaconovici-Tietz, coordonaţi de prof. Viorica Gârtoi, au ascultat dramatizarea Sandei Socoliuc “Arthur şi Cavalerii Mesei Rotunde”. Personajele cunoscutei legende au prins viaţă  reprezentantate fiind, prin culori vii, copiii arătându-se încântaţi să experimenteze ceva nou. Au acultat, au desenat, şi au fost recompensaţi, ca de obicei, de către ARIcel ISTEŢ, mascota librăriei, cu dulciuri şi semne de carte.

Şi cum suntem în anul Caragiale, vom spune şi noi, ca Nenea Iancu: “Daca e insuflată de talent opera va trăi, puţin importă cât: o clipă, un veac, ori mai multe”. Aşadar, stimabililor,  azi la Semn de Carte au fost copii talentaţi. Ia de votaţi cele mai bine desene. Am zis!

Săptămânal, pe pagina de internet a librăriei reşiţene Semn de Carte  www.semndecarte.metarsis.ro puteţi vota desenele preferate alese pentru a intra în finala concursului dedicat fiecarei piese de teatru prezentate şi pusă în imagini de către micuţii ascultători, ierarhizând lucrarile, menţionând, în ordine, numele autorului în comentariu la articolul ce conţine desenele. La sfârsitul proiectului primii cinci clasaţi vor fi premiaţi.

 

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...