Miercuri a fost “Ziua în care a fugit somnul”

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

Miercuri a fost “Ziua în care a fugit somnul”

10 dec.

Ultima zi în care micuţii şcolari  participanţi în proiectul iniţiat de Teatrul Naţional Radiofonic pentru Copii, Radio România Reşiţa şi librăria Semn de Carte sub genericul “Poveşti noi pentru voi” au  audiat piesa Victoriei Patraşcu “Ziua în care a fugit somnul” şi au desenat ceea ce şi-au închipuit  a fost miercuri, 7 decembrie 2011. De la ora 10:00 au fost prezenţi în ceainăria librăriei elevii clasei a III-a B de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2 coordonaţi de doamna Roberta Oprea iar de la ora 13:00 elevii clasei a IV-a A de la liceul reşiţean Mircea Eliade coordonaţi de doamna Ana Ciorbă.

Au ascultat, au desenat, au supus-o ei la un scurt interviu pe tânăra Ildiko Szendrei, reporter al  radioului reşiţean, dorind să afle amănunte despre ce înseamnă şi cum se desfăşoară meseria de jurnalist după care au răspuns, la rândul lor, întrebărilor, au primit semne de carte de la Radio România Reşiţa şi bomboane de la ARIcel ISTEŢ, mascota librăriei Semn de Carte.

Miercuri, 14 decembrie 2011, va avea loc premiera piesei “Iarna ursuleţilor” de Ana Ripka Rus la care sunt aşteptaţi alţi copii dornici să asculte teatru radiofonic şi să deseneze.

Un comentariu la “Miercuri a fost “Ziua în care a fugit somnul””

  1. Sitea Mihaiela 23. dec., 2011 at 15:15 #

    felicitari …

Lasă un comentariu...