Noapte bună, domnule Marţi!

Postat de în Despre evenimente derulate » 71 Comentarii

3 oct.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Primii copii care s-au bucurat de întâlnirea cu producatorul şi redactorul Irina Soare şi regizorul Mihai Lungeanu veniţi special de la Bucureşti pentru demararea proiectului au fost un grup de elevi din clasa a II-a  şi a III-a  de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2  Reşiţa – coordonatoare doamnele învăţătoare Elisabeta Vlăduţ şi Ana Modoran şi elevii din clasa a V-a A , prof. diriginte doamna Petronela Botez, şi a V-a C , prof. diriginte doamna Gertrude Steiner de la Colegiul Naţional “Traian Lalescu” din Reşiţa, care au ascultat, în premieră, piesa “Noapte buna, domnule Marţi” de Carmen Dominte , adaptare radiofonică şi regia artistică Mihai Lungeanu,distribuţia: Alexandru Georgescu, Ionuţ Kivu, Mircea Constantinescu, Constantin Cojocaru, Jeanine Stavarache, Violeta Berbiuc, Mihai Marinescu şi George Grigore, în regia de studio a Violetei Berbiuc, regia muzicală Patricia Prundea, regia tehnică Vasile Manta, redactor şi producator Irina Soare.

Micuţii au savurat textul piesei de teatru radiofonic şi au desenat imagini sugestive, pline de culoare.

Proiectul va continua. În fiecare zi de miercuri, la librăria Semn de Carte vor fi prezenţi copii în audiţie publică de teatru radiofonic pentru copii. Ei vor desena ceea ce vor auzi iar la premiera piesei urmatoare, “Domnul de ciocolata” care va avea loc în 19 octombrie 2011, vor fi premiate lucrări realizate în timpul audiiţilor piesei “Buna seara, domnule Marţi”.

Săptămânal, de luni pănă duminică,  pe site-ul nostru  www.semndecarte.metarsis.ro puteţi vota desenele preferate alese pentru a intra în finala concursului dedicat fiecarei piese de teatru prezentate anterior şi pusă în imagini de către micuţii ascultători ierarhizând lucrarile menţionând, în ordine, numele autorului în comentariu la acest articol. Primii cinci câştigători vor fi premiaţi cu cărţi.

 

71 comentarii la “Noapte bună, domnule Marţi!”

 1. beg bianca 10. nov., 2011 at 13:54 #

  Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il VOTEZ PE uTURAS rOBERT!!!iL votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Il votez pe Uturas Robert!!!Ilvotezpr Uturas Robert!!!

 2. ionutzz 08. nov., 2011 at 19:03 #

  :))

 3. beg bianca 07. nov., 2011 at 15:01 #

  Il votez pe Uturas Robert

 4. Costel 06. nov., 2011 at 18:54 #

  Eu il votez pe Andrei Doran

 5. Lungu Marina 05. nov., 2011 at 18:05 #

  votez uturas robert

 6. beg bianca 04. nov., 2011 at 15:45 #

  EU IL PROPUN PE UTURAS ROBERT!!!

 7. biaca tibru 03. nov., 2011 at 20:33 #

  eu votez pe Boloca Madalina

 8. andrei doran 12. oct., 2011 at 20:26 #

  eu il votez pe andrei doran.

 9. andreea 08. oct., 2011 at 20:20 #

  prpun uturas robert

 10. catalin 08. oct., 2011 at 20:18 #

  votez si propun desenul lui uturas robert

Lasă un comentariu...