Dar din Dar se face RAI

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

10 dec.

cop

Luni, 17 decembrie 2018, ora 18:30, sala LIRA a Liceului de Arte ”Sabin PĂUȚA” din Reșița va găzdui concertul caritabil ”DAR DIN DAR SE FACE RAI”, ed. a V-a. CRĂCIUNUL, sărbătoare emoţională şi emoţionantă, ne invită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtășim cu familia și prietenii noștri. Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile în viață. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că trecem prin situații de criză, suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Un zâmbet şi o mână întinsă, o îmbrăţişare caldă, un gest de solidaritate, pot să șteargă din lacrimi, să aducă lumină în sufletul nostru şi convingerea că nu suntem singuri. Anii trecuți daruri din suflet pentru suflet au adus mângâiere, un licăr de lumină în ochi plânşi.

Veniți la Concertul Caritabil cu un cadou pentru un seamăn aflat în dificultate. Spuneți-ne, dacă stiți, persoane însingurate de Crăciun. Sau bolnave, sau triste. Vom încerca să le alungăm din tristețe, fiindu-le alături. Pentru că nimeni, dar nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun. Dar din dar, cu ajutorul D-vs, se va face Rai.

Ne vom bucura ochii și ne vom deschide sufletele în fața icoanelor semnate Rita ALDEA, pictate cu har, reunite sub genericul ”MAICI”.

Ne vor colinda: Corul ARMONIA, dirijor prof. Emanuela MOLDOVAN, Quartet alămuri, coord.prof. Lucian VOINA, Quartet AMADEAUS, coord. George GASSENHEIMER, formații ale  Liceul de Arte „Sabin PĂUȚA”, ART’S COOL BAND, coord. prof. Lucia GHILEA, Școala de Arte și Meserii ”Ion ROMÂNU”, Corul ”PUI DE CER”, dirijor prof. Georgiana CIUCUR, Centrul de Tineret MONIOM, Corul studenților teologi, dirijor preot prof. Gheorghe TISTU, Universitatea ”Eftimie MURGU”, Corul Protopopiatului Reșița, dirijor preot Ionuț VATRĂ.

Invitați speciali: dr. fil. Ada D. CRUCEANU, preaonoratul părinte protopop Gheorghe ȘUVEȚI, Protopopiatul Ortodox Reșița, prof.univ.dr. Sabin Păuța.

Eveniment organizat de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană cu sprijinul: ROTARY CLUB REŞIŢA, RORATY COMMUNITY CORPS şi LION’S ONIX CLUB REŞIŢA. Parteneri culturali: LICEUL DE ARTE ”SABIN PĂUȚA”, ȘCOALA DE ARTE ȘI MESERII ”ION ROMÂNU”, UNIVERSITATEA ”EFTIMIE MURGU” REȘIȚA, CENTRUL DE TINERET MONIOM. Servicii profesionale: PIPERIU EU.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...