Ioan ADAMEK la 92 ani

Postat de în Anunțuri evenimente » 3 Comentarii

11 ian.

copExpoziție de fotografie

Miercuri, 17 ianuarie 2018, ora 17:30, pe simezele librariei Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, va avea loc vernisajul expoziției de fotografii semnate Ioan ADAMEK. Drumeti_0021Născut la 23 ianuarie 1926 la Reșița, decanul de vârstă și conducătorul secției ”Drumeție” din cadrul Asociației reșițene ”Prietenii munților” va fi sărbătorit, în avans, de familie și prieteni, de colegii de drumetii duminicale și nu numai, de adepți ai stilului de viață sănătos, iubitori de natură. La 92 de ani, Ioan ADAMEK vine în fața publicului larg cu o selecție de fotografii realizate pe parcursul anilor în două locații de expepție din Banatul Montan: Cheile Carașului și Cheile Rudăriei. Vă invităm, așadar, să ne bucurăm de frumusețile acestor locuri binecuvântate și de legendele lor povestite, cu har și umor, de cel ce este exemplul viu- Ioan ADAMEK-  că o viață trăită în simbioză cu natura și prietenii nu poate fi decăt lungă și frumoasă.

Invitat special:  prof.univ.dr. Gheorghe POPOVICI si prof.univ.dr. Sabin PAUTZA, președinte METARSIS.

Eveniment organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

3 comentarii la “Ioan ADAMEK la 92 ani”

 1. Robi Fabry 16. ian., 2018 at 21:08 #

  D-lui Adamek : La multi Ani , sanatate si succes cu expozitia de fotografii .

  Cu respect : Robi Fabry – Germania

 2. Gertrud Stemper 16. ian., 2018 at 18:34 #

  Herzlichen Glückwunsch an Herrn Adamek.Meine Eltern haben gemeinsam mit Janni viele Ausflüge gemacht.Meine Eltern sind gestorben, aber ich habe noch viele Fotos von Herrn Adamek und schöne Erinnerungen an seine Besuche.Ich wünsche ihm eine Schöne gelungene Ausstellung und Gesundheit für die nächsten Jahre. Gertrud Stemper

 3. Anton Schulz 11. ian., 2018 at 20:40 #

  LA MULTI ANI !!!

Lasă un comentariu...