EARTH HOUR 2017

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

24 mart.

EarthHour1Sâmbătă, 25 martie 2017, Metarsis- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană, Euroland Banat Association și Asociația Neutrino vor marca, la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, ca în fiecare an, Ziua Pământului. Vom stinge, simbolic, luminile, între orele 20:30- 21:30, alăturându-ne celei mai mari mișcări voluntare de mediu din toate timpurile în lupta împotriva poluării de orice fel, din respect faţă de Natură. Ne întâlnim la un jam session în lumina lumânarilor  împreună cu voluntari, iubitori de muzică bună şi de activităţi non-formale.

 „Am început Earth Hour în 2017, pentru a le arăta liderilor că schimbările climatice reprezintă o problemă de care oamenilor le pasă. Acel moment simbolic, ajuns o mișcare globală azi vorbește despre rolul enorm pe care îl au oamenii atunci când vine vorba de problemele care le afectează viețile” spune Siddarth Dac, Executive Director, Earth Hour Global.

Stingeți și voi luminile acasă  între 20:30- 21:30 arătând că vă pasă de aerul pe care-l respirăm, de apa pe care o bem și de Pamântul pe care trăim.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...