Turneul FRAȚII ROȘU, ed. a III-a

Postat de în Anunțuri evenimente » 1 Comentariu

28 sept.

IN MEMORIAM Marius MORARU 

copJoi, 29 septembrie 2016, între orele 15.00- 17.30, pe Stadionul din Valea Domanului din Reșița va avea loc cea de-a III-a ediție a Turneului de fotbal FRAȚII ROȘU destinat juniorilor cu vârste cuprinse între 12-14 ani. Inițiat acum trei ani la inițiativa jurnalistului spotiv Marius MORARU (1961-.2016) readuce în memoria publică trei atleți de talie națională, campioni ai României interbelice la atletism: Cornel-Nițu, Emil și Victor ROȘU. Susținut financiar de Cornel Mircea ROȘU, reșițean stabilit de ani buni în Franța și implicat activ în viața socială a municipiului de pe Bârzava prin Cartierul Francez, turneul FRAȚII ROȘU 2016 -IN MEMORIAM MARIUS MORARU  va aduce participanților trofee, cupe, mingi de fotbal, tricouri va avea ca punct final AGAPA.

Evenimentul este susținut de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contempoană din prietenie pentru familia ROȘU și din respect față de valorile incontestabile ale SPORTULUI reșițean, bănățean și, implicit, românesc, din considerație față de jurnalistul sportiv Marius Moraru, prieten vechi, trecut mult prea devreme la cele sfinte într-o mohorâtă zi de ianuarie 2016.

Trackbacks and Pingbacks

  1. IN MEMORIAM Marius MORARU | UZPR CARAS SEVERIN - 28. sept., 2016

    […] Joi, 29 septembrie 2016, între orele 15.00- 17.30, pe Stadionul din Valea Domanului din Reșița va avea loc cea de-a III-a ediție a Turneului de fotbal FRAȚII ROȘU destinat juniorilor cu vârste cuprinse între 12-14 ani. Inițiat acum trei ani la inițiativa jurnalistului spotiv Marius MORARU (1961-.2016) readuce în memoria publică trei atleți de talie națională, campioni ai României interbelice la atletism: Cornel-Nițu, Emil și Victor ROȘU. Susținut financiar de Cornel Mircea ROȘU, reșițean stabilit de ani buni în Franța și implicat activ în viața socială a municipiului de pe Bârzava prin Cartierul Francez, turneul FRAȚII ROȘU 2016 -IN MEMORIAM MARIUS MORARU  va aduce participanților trofee, cupe, mingi de fotbal, tricouri va avea ca punct final AGAPA. Evenimentul este susținut de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contempoană din prietenie pentru familia ROȘU și din respect față de valorile incontestabile ale SPORTULUI reșițean, bănățean și, implicit, românesc, din considerație față de jurnalistul sportiv Marius Moraru, prieten vechi, trecut mult prea devreme la cele sfinte într-o mohorâtă zi de ianuarie 2016.   (citeste mai departe…) […]

Lasă un comentariu...