A.G. Weinberger

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

22 iul.

cop agw

Concert extraordinar 

AG WEINBERGER, Mr. Blues al României, va fi prezent la Reșița joi, 28 iulie 2016, într-un concert extraordinar susținut la sala LIRA a Liceului de Arte Sabin Păuța cu începere de la orele 19:30.

Considerat de critica de specialitate cel mai important artist de Blues și Jazz al României, caracterizat de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, nominalizat de 7 ori în Premiile Grammy și decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG WEINBERGER, ne propune un deliciu acustic, o sesiune muzicală excepţională, o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX.

photo_credit_Attila_Toro_Sf_Gheorghe_4 photo_credit_Attila_Toro_Sf_Gheorghe_16 AFIS RESITA mic photo_credit_Attila_Toro_Sf_Gheorghe_1 photo_credit_Attila_Toro_Sf_Gheorghe_21Deținător al premiilor ”Cel mai bun artist de blues al anului 2015” și ”Cel mai bun album de blues al anului 2015 – Mighty Business”, GRINGO DE ROMANIA, generic sub care artistul concertează anul acesta pe mari scene, oferă publicului meloman piese de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, autenticitate, creativitate, sunet viu şi necompromis, “muzică de clasă mondială, cu o aromă unică.” (cotidianul  “Las Vegas Review Journal”).

Vă propunem o seară alături de un artist de excepție- AG WEINBERGER.

Invitat special compozitorul și dirijorul SABIN PAUTZA.

Tichetele în valoare de 20 lei pot fi achiziționate de la librăria Semn de Carte din Reșița, str. Libertății 13, magazinele Refill din Reșița, bd. Republicii nr. 5 și Bocșa, str. Funicularului nr. 93.

Rezervări: tel. 0734 749 383 (Vodafone) , 0727 577 287 (Digi).

Eveniment organizat de Societatea pentru Cultură Metarsis în parteneriat cu  Primăria și Consiliul Local Reșița, cu sprijinul RCC, Rotaract și Rotary Reșița. Parteneri media: Banat TV, Banat FM,  Jurnal de Caras, Vest TV, UZP România, DC News, Ziarul Metropolis- Cotidian Cultural. Servicii profesionale: piperiuarte.eu

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...