Arhivă | aprilie, 2013

Nina Ceranu, Viorica Bălteanu, Maria Niţu în Oraşul cu poeţi

Postat de în Despre evenimente derulate » 1 Comentariu

30 apr.

Recent, la Semn de Carte din Reşiţa  a fost lansat volumul bilingv  de poezie “Pulberea de sub piciorul tău/ La polvere sotto il piede tuo” semnat Nina Ceranu  traducerea aparținând Vioricăi Bălteanu. Într-o atmosferă prietenoasă cele trei doamne sosite în Banatul Montan din Timişoara: Nina Ceranu, Viorica Bălteanu şi Maria Niţu au fost prezentate publicului de editorul şi criticul reşiţean Gheorghe Jurma.  (mai mult…)

Din Timişoara la Reşiţa

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

16 apr.

Nina Ceranu, Viorica Bălteanu şi Maria Niţu

Joi 18 aprilie 2013 de la orele 17:00 librăria Semn de Carte din Reşiţa, str. Libertăţii 13, va găzdui lansarea volumului de poezie “Pulberea de sub piciorul tău/ La polvere sotto il piede tuo” de Nina Ceranu în traducerea semnată Viorica Bălteanu. (mai mult…)

LIVIU SPĂTARU

Postat de în Conținut VIDEO, Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

9 apr.

între sistem şi feedback sau Economia CIOPLITORULUI DE SCHIURI

Ziua de joi, 4 aprilie 2013, a adus la librăria Semn de Carte din Reşiţa oameni de cultură de înaltă ţinută-  la o după-amiază dedicată universitarului şi scriitorului Liviu Spătaru. Cibernetician de factură, doctor în economie- la un moment dat cel mai tânăr profesor universitar-doctor din România, fost prefect de Caraş şi primar al Reşiţei, Liviu Spataru s-a dovedit a fi un rafinat intelectual, un economist de clasă şi un scriitor cu har. Dovadă stau nu numai prietenii prezenţi ci mai ales cuvintele celor care l-au prezentat: (mai mult…)

Școala altfel

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

8 apr.

Pe tot parcursul săptămânii trecute atât librăria Semn de Carte cât și Societatea pentru Cultură METARSIS au fost implicate în numeroase proiecte în cadrul programului Școala altfel. (mai mult…)

Pagina 1 din 212