Victor IOAN, expo fotografie

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

24 mai

245 REȘITA, 15 TMK

afisVineri, 27 mai 2016, orele 18:00, la Muzeul Banatului Montan va avea loc vernisajul expoziției de fotografie REȘIȚA 245, TMK 15. Tânărul artist Victor IOAN deschide, prin lucrările pezentate pe simezele Muzeului, seria de evenimente dedicate împlinirii a 245 de ani de industrie reşiţeană, marcând, totodată, 15 ani de prezență a TMK la Reșița. Expoziţia este un preambul la Marea Expoziţie dedicată industriei reşiţene şi a Banatului de Munte care va fi vernisată în data de 3 iulie, dată la care, în 1771 au fost aprinse primele două furnale: „Franziskus” și „Josephus” la Reşiţa.  

Victor IOAN, hunedorean prin naștere, absolvent de liceu la Reșița, licențiat al Facultății de Arte și Design Timișoara, secția FOTO-VIDEO, cu master în Foto-video și procesare computerizată la aceeași prestigioasă Instituție, cu specializare cameraman / reporter la Intact Media Academy București, stabilit în orașul de pe Bega, este, actualmente, student la secția Finanţe-Bănci de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara.

Invitați speciali: dr.fil. Ada D. CRUCEANU, dr.ist. Dumitru ȚEICU, dr.ing. Romulus IOAN.

Moment muzical: Trio suflători: Dragoș NATANAEL-flaut, Florin Codruț CORNEA- clarinet și Lăzărică CEGA-fagot, clasa prof. Eremia BREJNENI, Liceul de Arte Sabin PĂUȚA- Reșița. Tinerii muzicieni, clasa a XII-a, sunt laureați ai Olimpiadei Naționale de Muzică.

Eveniment organizat de TMK Reșița în parteneriat cu Muzeul Banatului Montan, Fundația Iancu de Hunedoara, Jurnal de Caraș Severin și Societatea pentru Cultură Metarsis prin librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...