Flori și muzică

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

12 apr.

 

AG rododendronReșița-Lugoj

Joi, 14 aprilie 2016 de la orele 17:00 vă invităm la librăria Semn de Carte pentru o după-amiază specială. Marcăm această primăvară prin vernisajul expoziției FLORI, acuarele semnate Adina GHINACI și prin primul recital de pian și vioară din cadrul proiectului cultural MUZICA UNEȘTE. 100 de note, 100 de zâmbete, 100 de prieteni, proiect comun Reșița-Lugoj.

Semnatara acuarelelor, prof. Adina GHINACI, se dedică azi pasiunii de-o viață- pictura-  pentru care n-a avut timp atât cât a predat la catedra de limbă și literatură engleză a Liceului Diaconovici-Tietz din Reșița și trăiește intens bucuria dată de culorile așezate pe pânză sau carton. De puţină vreme pensionară, fostă elevă a maestrului Petru Galiș, Adina GHINACI descoperă tainele acuarelei prin cursuri online susținute de americanul  Chris Berdoll și vine în fața concitadinilor cu prima sa expoziție, FLORI.

Proiectul MUZICA UNEȘTE. 100 de note, 100 de zâmbete, 100 de prieteni  încearcă, printre altele, recunoașterea rolului MUZICII- ca artă creativă- în formarea personalității umane și aduce la Reșița muzicieni mici și mari de la Școala Gimnazială de Muzică FILARET BARBU  din Lugoj, coordonatoarea proiectului, tânara pianistă prof. Ramona CRINA fiind, la origini, reșițeancă. Din programul oferit melomanilor de către tinerii lugojeni nu vor lipsi lucrări semnate Haciaturian, Heller, List, Debussy, Prokofiev, Schubert.

Invitați speciali: arh. Ioana MIHĂIESCU, Maestrul Sabin PAUTZA.

Flori și muzică, zâmbete și prieteni. Ce poate fi mai frumos? Vă așteptăm cu drag.

Eveniment organizat de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...