DANCE EMOTION

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

2 iun.

cop1MARIO DANCE ATELIER Cluj-Napoca

Joi, 28 mai 2015, a fost ziua dansului și a emoțiilor la Reșița. Între orele 17:30-18:30 în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor s-a dansat tango și salsa, într-un atelier inedit de dans condus de fondatorul Companiei Mario Dance Atelier din Cluj-Napoca, Mario Grosu. Sub directa îndrumare a sa, am  experimentat pași de dans, tineri și mai puțin tineri ne-am mișcat împreună, trăind alături de profesioniști, ca preambul, EMOȚIA DANSULUI. Despre DANS, emoții și beneficii, despre planuri de viitor am vorbit, după retragerea balerinilor plecați la pregătire pentru spectacol, cu reșițeanul Ovidiu Tomescu de la Magnum Dance.

cop2DANCE EMOTION, spectacolul – concept original, a  adus pe scena reșițeană tineri balerini clujeni cu cele mai bune momente din spectacolele susţinute pe scena Teatrului Naţional din Cluj: Pasiune, Nichita & Tango, Do You Like it Hot şi din ultima premieră- decembrie 2014- Vissi D’Arte, spectacol ce poartă numele cunoscutei arii din opera Tosca de Giacomo Puccini, în scenografia și coregrafia celui ce reprezintă cu mare succes aceasta companie, Mario Grosu.

cop3Dansul înseamnă mișcare.  Mișcarea este energie și energia înseamnă viață. Dansul  descătușeaza simţuri. Este grație și frumusețe, curaj, iubire, durere, pasiune, aspirație, dor și zbor spre  tine însuți, spre ceilalți dar mai ales spre înalt. Au fost emoții pe care eu le-am trăit joi seara.

Dansul  descătușeaza simțuri și se întamplă, mai ales, între prieteni. Spectacolul din 28 mai 2015 a fost dovada vie a existenței prieteniei, a acestui nobil sentiment.

cop4

Mulțumiri tuturor celor prezenți și fiecăruia în parte. Multumiri speciale domnilor: Lucian Voina, viceprimar Reșița, Costel Mihailă, Aurel Văduva, Cătălin Vrânceanu, Ștefan Dorohoi, Dănuț Acea, Gelu Cârcu, Mario Grosu.

cop5Evenimentul organizat de METARSIS activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană a marchat închiderea  ediţiei cu numarul XXXIII a evenimentelor tradiționale cuprinse sub titulatura 7 ZILE, 7 ARTE.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...