Preșcolarii şi Semnul de Carte

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

23 apr.

cop2Săptămâna altfel

Pe tot parcursul săptămânii 6-10 aprilie 2015 librăria Semn de Carte și Societatea pentru Cultură METARSIS au fost implicate în numeroase proiecte în cadrul programului național Școala altfel.

După Opereta Hansel şi Gretel  jucată de Compania Fascinația Sunetului din Timișoara–mulți dintre elevii prezenți în sala Lira urmărind pentru prima oară în viață un teatru muzical, Săptămâna altfel a prilejuit întâlnirea preșcolarilor și școlarilor cu minunatele cărti din librăria Semn de Carte.

Miercuri, 08.04.2015, de la Grădiniţa Nu mă uita ne-au vizitat “Albinuțele”- coordonator d-na prof. Zorița Tudor și “Campionii” – coordonator d-na prof. Lucia Mato. Într-o explozie de bucurie la vederea cărților colorate micuții au privit, au cântat, au desenat în curtea librăriei cu cretă colorată și-au ales câte o carte-poveste de colorat pe care, cu siguranță, părinţii și bunicii le-o vor citi.

Educatori, părinți, bunici și copii frumoși au făcut cunoștință cu ARIcel ISTEȚ,  ariciul- mascotă al librăriei Semn de Carte, cel care iubește nespus poveștile și cărţile dar, mai ales, copii care iubesc cărțile. Iar pentru fiecare cumpărător, cititor sau ascultator de povești, mic sau mare, ARIcel ISTEȚ are câte o bomboană bună-bună și fermecată. Mâncând-o și punându-ți o dorință, aceasta se va împlini. Nu mă credeți? Încercați!

Iar pentru că frumosul Luca (2 ani) a fost taaaare îmbufnat, ARIcel ISTEȚ i l-a dăruit  pe unul dintre baieții lui, pe ARIcel VESEL să-l înveselească de câte ori o fi nevoie… O fi reușit? Eu cred ca da!

DSC_6699DSC_6683 DSC_6688 DSC_6724DSC_6721

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...