Dar din dar se face Rai

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

19 dec.

cop2Duminică, 21 decembrie 2014, de la orele 19:00, sala LIRA a Liceului de Arte SABIN PĂUTZA din Reșița va găzdui Concertul Caritabil DAR DIN DAR SE FACE RAI.

Cea mai importantă sărbătoare creștină, așteptată cu bucurie este, în primul rând, o sărbătoare emoțională care reunește, în jurul bradului, întreaga familie. CRĂCIUNUL ne învită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtașim cu familia și prietenii noștri.

Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Atunci, un zâmbet şi o mână întinsă, pot să aducă lumină în sufletul nostru.

Veniți la Concertul Caritabil cu un cadou pentru un seamăn aflat în dificultate.

Spuneți-ne, dacă stiți, persoane însingurate de Crăciun. Sau bolnave, sau triste. Vom încerca să le alungam din tristețe, fiindu-le alături, pentru că nimeni nu ar trebui să fie singur de Crăciun. Dar din dar, cu ajutorul D-vs, se va face Rai.

Vor colinda: Corul MENESRTELUL al Palatului Copiilor, dirijor prof. Adriana Ponoran, Grupul și Corul ALLEGRETTO ale Liceului de Arte, locul I pe țară în 2014, dirijor prof. Ema Moldovan, prof. Adelina Bilan, Orchestra simfonică a Liceului de Arte, dirijor prof. Anița Strâmbu, directorul instituției şi Corul PROTOPOPIATULUI Reșița, dirijor preot Ionuț Irinel Dinu.

Invitați speciali:  prof.dr. Sabin Păuța şi P.O. părinte protopop Petru Berbentia

Eveniment organizat de METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană cu sprijinul Primariei Reșița, al Liceului de Arte SABIN PĂUTZA, ROTARY CLUB REŞIŢA 1, LIONS CLUB ONIX RESITA, PIPERIU PUBLICAȚII.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...