Copiii, cartea şi muzica

Postat de în Articole apărute în presă, Conținut VIDEO » 4 Comentarii

Copiii, cartea şi muzica

5 iun.

În cadrul proiectului Metarsis, acţiunile dedicate copiilor au continuat vineri, 4 iunie, la Librăria Semn de carte* din Reşiţa. Cei implicaţi în acest act de cultură şi educaţie, cu titlul „Copiii citesc şi cântă copiilor”, au fost componenţii corului „Menestrelul” al Palatului Copiilor din municipiul de pe Bârzava şi elevii clasei a III-a de la Şcoala Generală nr. 8. Publicul numeros a fost constituit din părinţi, bunici , elevi şi cadre didactice, care au avut parte de un recital de muzică şi poezie susţinut de cei mici, care au creat o atmosferă specifică vârstei inocenţei .
Manifestarea a fost sprijinită de profesor Adriana Ponoran, dirijorul corului de copii, învăţător Rodica Moldovan şi Camelia Duca –director al Librăriei Semn de carte* – gazda evenimentului .
Partener oficial media a fost Studioul Regional Radio Reşiţa.

Articol scris de Mihaela Holub
Postat online pe www.radio-reșița.ro in 05.06.2010 
.


4 comentarii la “Copiii, cartea şi muzica”

 1. Cioponea Alex 22. iun., 2010 at 16:27 #

  Copiii au cantat frumos dar au fost putin desincronizati cu vocile. Ma bucur ca a fost invitat si corul Menestrelul la o astfel de actiune. E bine ca se investeste in materia invatamantului;Bravo!

  • metarsis 22. iun., 2010 at 17:37 #

   Alex dragă, mă bucur că există tineri ca tine interesaţi de cultură. Copiii de la Menestrelul au fost o.k. Desincronizarea a fost cauzată de motive tehnice, la înregistrare. Promit că data viitoare, la o nouă întalnire cu ei sau cu „Steluţele„, să rezolv aceste probleme şi înregistrarea să fie bună. Felicitari ţie, dascălilor tăi şi mai ales părinţilor că te-au educat frumos. Te mai aşteptăm la SEMN DE CARTE.

 2. Dana Henn 11. iun., 2010 at 4:54 #

  „Copiii, cartea si muzica”
  „Copiii sunt viitorul”- ce bine ca in Resita exista cineva care investeste din nou timp si angajament in acest „viitor” -la ora actuala singura investitie cu dividende sigure si de durata. Bravo! Sunt mandra de voi!

 3. helen_76 07. iun., 2010 at 9:40 #

  Copiii astia canta foarte bine! Bravo pentru ca v-ati gandit sa faceti ceva de genul asta. Succes in continuare!

Lasă un comentariu...