Teatru radiofonic

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Teatru radiofonic

15 mai

Alunecand intr-o pruna

Miercuri, 9 mai  2012  la librăria Semn de Carte, în cadrul proiectului derulat, în parteneriat, de Metarsis- activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană. Radio Romania Reşiţa şi Societatea Româna de Radiodifuziune prin departamentul Teatrul Naţional Radiofonic pentru Copii,  a avut loc, în premieră pentru Reşiţa, audiţia piesei “ Alunecand intr-o pruna” de Sanziana Popescu. Ultima piesa din cadrul proiectului desfasurat pe parcursul anului scolar 2011-2012 a adus la Semn de Carte elevii claselor I-IV ( simultan) sectia de limba maghiara de la Liceul Diaconovici-Tietz coordonati de doamna Erszebet Balint -de la orele 11:00 iar de la orele 12:00 elevii clasei a III-a A –Scoala cu clasele I-VIII nr.2 din Resita, coordonator doamna prof. Elisaveta Vladut.  Frumoşi, atenţi, şi curioşi, micuţii au ascultat piesa de teatru, au desenat personaje şi scene imaginate.

ARIcel ISTET, mascota librăriei Semn de Carte, a împărţit, ca de obicei, bomboane din partea gazdelor şi semne de carte din partea Radio Reşiţa România.

Săptămânal, pe pagina de internet a librăriei reşiţene Semn de Carte  www.semndecarte.metarsis.ro puteţi vota desenele preferate alese pentru a intra în finala concursului dedicat fiecarei piese de teatru prezentate şi pusă în imagini de către micuţii ascultători, ierarhizând lucrarile, menţionând, în ordine, numele autorului în comentariu la articolul ce conţine desenele. La sfârsitul proiectului primii cinci clasaţi vor fi premiaţi.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...