Miercuri- “Ziua în care a fugit somnul”

Postat de în Despre evenimente derulate » 0 Comentarii

Miercuri- “Ziua în care a fugit somnul”

19 nov.

Miercuri, la libraria Semn de Carte a avut loc, în prezenţa redactorului şi realizatorului de teatru radiofonic pentru copii doamna Irina Soare, premiera, la Reşiţa, a piesei “Ziua în care a fugit somnul” de Victoria Pătraşcu. Parte a prioectului iniţiat de Radiodifuziunea Româna , Metarsis-activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană şi Radio România Reşiţa, cea de-a treia producţie a Teatrului Naţional Radiofonic pentru copii a adus în ceainăria librariei Semn de Carte de la ora 11.00, copii din clasa a II-a B- însoţiţi de doamna învăţător Ana Dragoi- şi clasa a IV-a A – însoţiţi de doamna învăţător Ana Voina de la  Şcoala cu clasele I-VIII nr. 6 din Reşiţa iar de la ora 13.00 un grup de elevi din Centrul Şcolar de Educatie Incluzivă “Aurora” însoţiţi de doamna profesor ciclul primar Maria Ciurescu şi doamna profesor itinerant Adina Brusture.

Pentru majoritatea copiilor au fost mai multe premiere: prima vizită la o librarie, prima piesă de teatru radiofonic ascultată şi prima data când au desenat ceea ce au ascultat.

O tripla bucurie pentru copii şi adulţi şi un succes real, creativitatea şi imaginaţia debordantă nascând desene pline de culoare, într-o miercuri, 16 noiembrie 2011, care a devenit “Ziua în care a fugit somnul”.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...