Ludwig van BEETHOVEN, 250 ani

Postat de în Anunțuri evenimente » 1 Comentariu

16 dec.

FISP VIIFESTIVALUL INTERNATIONAL SABIN PAUTZA,  ed. a VII-a, Reșița, octombrie-decembrie 2020

Joi, 17 decembrie 2020, ora 12:00, vă invităm să-l celebrăm, împreună, pe Ludwig van BEETHOVEN  la 250 de ani de la naștere, printr-un eveniment on line al cărui protagonist este pianistul reșițean Alexandru Ionuț HERGANE. Vom asculta, împreună, într-o interpretare remarcabilă, Sonata nr.8 în do minor, op.13- Pathetica și Concertul pentru  pian nr.3 în do minor, op.37 , de Ludwig van BEETHOVEN cu Orchestra Studenților Conservatorului Gheorghe DIMA din Cluj, dirijor Theo WOLTHERS, la pian Alexandru Ionuț HERGANE.  

LOGO BEETHOVEN 250 micCocertul de prânz va putea fi urmărit pe conturile Facebook: Demokratisches Forum der Banater Berglanddeutschen și Libraria Semn de Carte

Născut la Reșița în 1990, absolvent al Consevatorului Gheorghe Dima din Cluj, stabilit în Germania, Alexandru Ionuț HERGANE este pianist concertist,  profesor la Musikschulle din Lahr și împărtășește cu noi emoții creative pe canalul său de you tube Cinematic Piano.

Evenimentul este cuprins în cadrul  celei de-a VII-a ediții a Festivalului Internațional Sabin PAUTZA și se înscrie în seria  manifestărilor organizate de Biblioteca Germană Alexander TIETZ  în anul jubiliar  BEETHOVEN, 250 de ani.

Organizator: Societatea pentru Cultură METARSIS în colaborare cu Biblioteca Germană Alexander TIEZ din Reșița și Asociația Germană pentru Cultură și Educație a Adulților Reșița.

Un comentariu la “Ludwig van BEETHOVEN, 250 ani”

  1. Ada 17. dec., 2020 at 13:08 #

    Felicitari Metarsis, Felicitari tuturor partenerilor!

Lasă un comentariu...