Festivalul Internațional SABIN PAUTZA, ed. a VII-a, Reșița, 2020

Postat de în Anunțuri evenimente » 2 Comentarii

26 aug.

copLansare de carte: Carnaval fără măști sau Hai să (ne) râdem, Sabin PAUTZA

Joi, 27 august 2020, ora 18:00, în curtea acoperită cu viță de vie a librăriei Semn de Carte din Reșița, str. Timiș 1- Libertății 13, va avea loc lansarea volumului Carnaval fără măști sau Hai să (ne) râdem semnat Sabin PAUTZA. Apărut la editura Palimsest, București, 2020, volumul ilustrează spiritul viu, ludic, efervescent,  parte mai puțin cunoscută publicului larg dar preabine cunoscută prietenilor, a compozitorului, dirijorului, universitarului Sabin PAUTZA. afis webEvenimentul este parte a FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL SABIN PAUTZA, ed. a VII-a, fiind primul dintre cele 7 evenimente pe care Societatea pentru Cultură METARSIS le propune reșițenilor în anul pandemic 2020, în una dintre cele 7 locații propuse pentru desfășurare, în anul în care MAESTRUL a împlinit 77 de ani. 77-7-7. (Camelia DUCA)

Invitați special: poetul, eseistul, cronicarul de teatru Ion COCORA; editorul, criticul de teatru, actrița Dana POCEA

Evenimentul se va desfășura cu respectarea  măsurilor impuse de metodologia desfășurării evenimentelor/ acțiunilor culturale  în aer liber pe perioada Stării de Alertă, publicate in MO, partea I, nr.460/ 29.05.2020.

2 comentarii la “Festivalul Internațional SABIN PAUTZA, ed. a VII-a, Reșița, 2020”

  1. ȘTEFĂNESCU ELENA 26. aug., 2020 at 16:42 #

    Bună ziua!

    Este o bucurie pentru mine invitația dumneavoastră și vă felicit pentru organizarea acestui eveniment!
    Sunt profesoară de Religie, confesiune Catolică și la Liceul de Arte SABIN PĂUȚA. Felicitări se cuvin și celor care au contribuit ca Liceul nostru de Arte să poarte numele acestei personalități. Foarte rar, o instituție de învățământ poartă numele unei personalități aflate în viață. Mulțumim maestrului Sabin Păuța pentru faptul că a acceptat.
    Aș dori să cumpăr cartea, să o răsfoiesc până la lansare!
    Mii de mulțumiri, doamna Camelia!

Trackbacks and Pingbacks

  1. Festivalul Internațional SABIN PAUTZA, ed. a VII-a, Reșița, 2020 | Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România - 26. aug., 2020

    […] semndecarte.metarsis.ro […]

Lasă un comentariu...