DAR DIN DAR SE FACE RAI !

Postat de în Fără categorie » 0 Comentarii

18 dec.

FACEBOOK COVER Dar din dar 2019Vineri, 20 decembrie 2019, ora 18:30, sala LIRA a Liceului de Arte ”Sabin PĂUȚA” din Reșița va fi gazda concertul caritabil ”DAR DIN DAR SE FACE RAI”, ed. a VI-a.

CRĂCIUNUL, sărbătoare emoţională şi emoţionantă, ne invită să redescoperim, an de an, lumina din noi, să o împărtășim cu familia și prietenii noștri. Toți trecem, mai devreme sau mai târziu, prin perioade dificile în viață. Fie că pierdem o ființă dragă, fie că trecem prin situații de criză, suntem greu încercați, ne însingurăm, devenim triști. Un zâmbet şi o mână întinsă, o îmbrăţişare caldă, un gest de solidaritate  pot să șteargă din lacrimi, să aducă lumină în ochi și suflete şi dovada că fiecare dintre noi contăm pentru ceilalți, că nu suntem singuri.

Afis Dar dinn Dar 2019Anii trecuți daruri din suflet pentru suflet au adus mângâiere, un licăr de lumină în ochi plânşi.

Spuneți-ne, dacă stiți, persoane însingurate de Crăciun. Sau bolnave, sau triste. Vom încerca să le alungăm din tristețe, fiindu-le alături. Pentru că nimeni, dar nimeni nu ar trebui să fie singur de CRĂCIUN.

Veniți la concert cu daruri de suflet sau donați. DAR DIN DAR, cu ajutorul D-vs, SE VA FACE RAI.

Vor colinda:

Corul ALLEGRETTO al Liceului de Arte: Sabin PĂUȚA” dirijor prof. Emanuela MOLDOVAN, la pian: prof. Cristian ROȘOAGĂ.

ART’S COOL BAND, formația de dixie a Școlii de Arte și Meserii ”Ion ROMÂNU”, coord. prof. Lucia GHILEA.

CORUL ACADEMIC AL FILARMONICII DIN ARAD, dirijor Robert Daniel RĂDOIAȘ, la pian: Sorin DOGARIU.

Invitat special:  prof.univ.dr. Sabin PAUTZA.

Organizator:  METARSIS- activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană

Co-organizator: Școala Populară de Arte și Mesrii ”Ion ROMÂNU” Reșița

 Parteneri culturali: ROTARY CLUB REŞIŢA, RORATY COMMUNITY CORPS,  LION’S ONIX CLUB REŞIŢA. LICEUL DE ARTE ”SABIN PĂUȚA”, ȘCOALA DE ARTE ȘI MESERII ”ION ROMÂNU”, MAGAZINELE REFILL.

 Servicii profesionale: PIPERIU EU.

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...