Lansare de carte

Postat de în Anunțuri evenimente » 0 Comentarii

12 Sep

0001webSTÂNGA ȘI AGENDA SOCIALĂ  A ROMÂNIEI, Mihail CARADAICĂ, Victoria STOICIU

Vineri, 13 septembrie 2019, ora 17:00, librăria reșițeană Semn de Carte, str. Libertății 13, va fi gazda lansării volumului STÂNGA ȘI AGENDA SOCIALĂ  A ROMÂNIEI , semnat Mihail CARADAICĂ și Victoria STOICIU, o culegere de articole tematice de actualitate având ca autori experți în analiza și studierea fenomenelor sociale (dimensiune de gen, politici  educaționale, ajutoare sociale, buget participativ, situația persoanelor cu dizabilități sau provocările tehnologiei).

0002Apărut la TRITONIC GRUP  (2019) în colecția Științe Politice, editat de FUNDAȚIILE  STĂNGA DEMOCRATICĂ  și  FRIEDRICH EBERT  STIEFTUNG, volumul are menirea de a introduce pe agenda publică principalele teme de natură socială cu care se confruntă, azi, România,  invitând societatea civilă și clasa politică la un dialog constructiv  generator de soluții viabile în viitor.

Vom lansa un volum al carui cuprins este incitant ( din cuprins: Vladimir PASTI- Probleme și politici sociale ale guvernărilor României,  Matteo  Zanellato-Despre  dreapta și stânga sau despre oportunitatea de a nu muri populiști,  Mihai VASILE și Adi DOHOTARU- Ajutoarele sociale în România-între mit și realitate, Sebastian ȚOC- Manifestarea inegalităților sociale în sistemul de învățământ din România)  invitându-vă la  o dezbatere interactivă despre viitorul stângii în România și  Uniunea Europeană .

Cu participarea : lector univ.dr. Victor NEGRESCU, prorector, Școala Națională de Studii Politice și Administrative București, inițiator al proiectului; lector univ.dr. Mihai CARADAICĂ, SNSPA București, coordonator proiect; dr.fil. Ada D. CRUCEANU, critic artă; ec. Marius BĂLEAN, activist de stânga

Nu există comentarii.

Lasă un comentariu...